Visus ingredientus sumaišome. Galima minkyti rankomis, tiek sumaišyti plaktuvu. Tešla turi gautis vientisa ir nelipni. Leisti pakilti 4 valandas ar ilgiau. Tešlą perminkome, suformuojame, apibarstome miltais ir dar paliekame 4 valandoms ar per naktį.
Duonos viršų ipjauname šiek tiek. Kepame 210 C laipsnių apie 40 minučių.

Medaus duona
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
300 gramų | pienas |
150 gramų | vanduo |
20 gramų | mielės |
600 gramų | kvietiniai miltai |
50 gramų | ruginiai miltai |
100 gramų | avižinių dribsnių |
2 arbatiniai šaukšteliai | medus |
15 gramų | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė duona
-
Prancūziška duona Brioche
-
Sėlenų duona
-
Kukurūzų balta duona
-
Duona su svogūnais ir sūriu
-
Naminė bulka su sezamais
-
Krapų duona
-
Šviesi kvietinė duona
-
Obuolių duona
-
Balta duona su čiobreliais
-
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
-
Pyragas su razinomis
-
Mano naminė duona
-
Duona su svogūnais
-
Duona be glitimo
-
Duona su imbieru ir česnaku
-
Duoninis biskvitas
-
Prancūziška duona
-
Juoda ruginė duona
-
Balta sluoksniuota duona
Medaus duona
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
300 gramų -
Vanduo,
150 gramų -
Mielės,
20 gramų -
Kvietiniai miltai,
600 gramų -
Ruginiai miltai,
50 gramų -
Avižiniai dribsniai,
100 gramų -
Medus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus ingredientus sumaišome. Galima minkyti rankomis, tiek sumaišyti plaktuvu. Tešla turi gautis vientisa ir nelipni. Leisti pakilti 4 valandas ar ilgiau. Tešlą perminkome, suformuojame, apibarstome miltais ir dar paliekame 4 valandoms ar per naktį.
Duonos viršų ipjauname šiek tiek. Kepame 210 C laipsnių apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...