Kopūstą sutarkuokite arba sukapokite. Susmulkinkite česnaką. Sudėkite į
keptuvę, įpilkite šiek tiek vandens (0,5 puodelio) ir troškinkite apie 10 minučių, kol suminkštėja.
Į šiltą vandenį suberkite mieles, išmaišykite ir palikite 15 minučių.
Po to į vandenį suberkite miltus, druską ir įpilkite aliejaus. Tešlą gerai išminkykite.
Į tešlą įmaišykite patroškintus kopūstus.
Suformuokite nedidelius kepaliukus.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių ir kepkite 40 minučių.
Kopūstų duonelė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 240 mililitrų | vanduo |
| 7 gramai | mielės (sausos) |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 300 gramų | kopūstai |
| 400 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų duonelė
-
Šviesi kvietinė duona
-
Plikyta duonelė "Mariaus"
-
Rūpių miltų duona
-
Balta duona su čiobreliais
-
Prancūziška duona
-
Spelta duona su sėklomis
-
Grūdėtoji duona
-
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
-
Avietiniai keksiukai
-
Duonelė su graikiniais riešutais
-
Duonos keksas
-
Citrinų duona
-
Kepenėlių duona
-
Duona su abrikosais ir riešutais
-
Apvaliosios bandelės
-
Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
-
Saldi bananų duona
-
Kukurūzų balta duona
-
Duona su prieskoniais
Kopūstų duonelė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
240 mililitrų -
Mielės, sausos,
7 gramai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Kopūstai,
300 gramų -
Kvietiniai miltai,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstą sutarkuokite arba sukapokite. Susmulkinkite česnaką. Sudėkite į
keptuvę, įpilkite šiek tiek vandens (0,5 puodelio) ir troškinkite apie 10 minučių, kol suminkštėja.
Į šiltą vandenį suberkite mieles, išmaišykite ir palikite 15 minučių.
Po to į vandenį suberkite miltus, druską ir įpilkite aliejaus. Tešlą gerai išminkykite.
Į tešlą įmaišykite patroškintus kopūstus.
Suformuokite nedidelius kepaliukus.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių ir kepkite 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
