Grūdėtoji duona
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
40 gramų | mielės |
450 mililitrų | vanduo |
600 gramų | kvietiniai miltai |
70 gramų | saulėgrąžos |
70 gramų | sezamas |
70 gramų | lazdyno riešutai |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
2 valgomieji šaukštai | acto (vaisių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mieles ištrinkite su vandeniu, sudėkite visus kitus produktus ir išminkykite. Padarykite kepaliuką ir dėkite į riebalais išteptą formą. Pašaukite į šaltą orkaitę. Dėmesio: tešlos kildinti nereikia. Duonelę kepkite 200 laipsnių orkaitėje 50 min. po to sumažinkit iki 170 laipsnių ir dar pakepkite 20 min. Duonelę išimkite iš formos ir dar paskrudinkite orkaitėje 10 min. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Duoninis biskvitas
- Ciabatta (itališka duona)
- Spelta duona su sėklomis
- Bulvių duona
- Naminė balta duona
- Duonelė su graikiniais riešutais
- Citrinų duona
- Prancūziška duona Brioche
- Naminė bulka su sezamais
- naminė duonelė
- Kopūstų duonelė
- Vatikano duona
- Ruginė duona
- Ruginių miltų bandelės
- Kukurūzų balta duona
- Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
- Mano naminė duona
- Kepta duona "Su skyle"
- Avietiniai keksiukai
- Batonas su banano įdaru
Grūdėtoji duona
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mielės,
40 gramų -
Vanduo,
450 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
600 gramų -
Saulėgrąžos,
70 gramų -
Sezamas,
70 gramų -
Lazdyno riešutai,
70 gramų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Actas, vaisių,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištrinkite su vandeniu, sudėkite visus kitus produktus ir išminkykite. Padarykite kepaliuką ir dėkite į riebalais išteptą formą. Pašaukite į šaltą orkaitę. Dėmesio: tešlos kildinti nereikia. Duonelę kepkite 200 laipsnių orkaitėje 50 min. po to sumažinkit iki 170 laipsnių ir dar pakepkite 20 min. Duonelę išimkite iš formos ir dar paskrudinkite orkaitėje 10 min. Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...