
Sėlenų duona
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | sėlenos |
0.66 stiklinės | pienas (šiltas) |
0.66 stiklinės | vanduo (šiltas) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
15 gramų | mielės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vandenį sumaišyti su pienu ir cukrumi. Mieles ištirpinkite šiame mišinyje. Sumaišykite miltus su sėlenomis, druska, pridėkite suminkštintą sviestą, supilkite mieles ir minkykite tešlą. Palikite šiltoje tešlą, kol apimtis padvigubės. Tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 C laipsnių 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių duona
-
Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
-
Duona su svogūnais ir sūriu
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Duonos keksas
-
Pita
-
Ciabatta (itališka duona)
-
Duona su žalumynais
-
Saldi bananų duona
-
Duona be glitimo
-
Sūrūs riestainiai
-
Duona su abrikosais ir riešutais
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Naminė bulka su sezamais
-
Mielinės tešlos vyniotinis
-
Spelta duona su sėklomis
-
Įdarytas batonas prie sriubos
-
Sodininkų duona
-
Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
-
Prancūziška duona Brioche
Sėlenų duona
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Sėlenos,
1 stiklinė -
Pienas, šiltas,
2/3 stiklinės -
Vanduo, šiltas,
2/3 stiklinės -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės, šviežios,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenį sumaišyti su pienu ir cukrumi. Mieles ištirpinkite šiame mišinyje. Sumaišykite miltus su sėlenomis, druska, pridėkite suminkštintą sviestą, supilkite mieles ir minkykite tešlą. Palikite šiltoje tešlą, kol apimtis padvigubės. Tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 C laipsnių 1 valandą.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai