Sėlenų duona
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 1 stiklinė | sėlenos |
| 0.66 stiklinės | pienas (šiltas) |
| 0.66 stiklinės | vanduo (šiltas) |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 15 gramų | mielės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vandenį sumaišyti su pienu ir cukrumi. Mieles ištirpinkite šiame mišinyje. Sumaišykite miltus su sėlenomis, druska, pridėkite suminkštintą sviestą, supilkite mieles ir minkykite tešlą. Palikite šiltoje tešlą, kol apimtis padvigubės. Tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 C laipsnių 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų duonelė
-
Šviesi kvietinė duona
-
Plikyta duonelė "Mariaus"
-
Rūpių miltų duona
-
Balta duona su čiobreliais
-
Prancūziška duona
-
Spelta duona su sėklomis
-
Grūdėtoji duona
-
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
-
Avietiniai keksiukai
-
Duonelė su graikiniais riešutais
-
Duonos keksas
-
Citrinų duona
-
Kepenėlių duona
-
Duona su abrikosais ir riešutais
-
Apvaliosios bandelės
-
Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
-
Saldi bananų duona
-
Kukurūzų balta duona
-
Duona su prieskoniais
Sėlenų duona
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Sėlenos,
1 stiklinė -
Pienas, šiltas,
2/3 stiklinės -
Vanduo, šiltas,
2/3 stiklinės -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės, šviežios,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenį sumaišyti su pienu ir cukrumi. Mieles ištirpinkite šiame mišinyje. Sumaišykite miltus su sėlenomis, druska, pridėkite suminkštintą sviestą, supilkite mieles ir minkykite tešlą. Palikite šiltoje tešlą, kol apimtis padvigubės. Tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 C laipsnių 1 valandą.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai