
Sėlenų duona
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | sėlenos |
0.66 stiklinės | pienas (šiltas) |
0.66 stiklinės | vanduo (šiltas) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
15 gramų | mielės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vandenį sumaišyti su pienu ir cukrumi. Mieles ištirpinkite šiame mišinyje. Sumaišykite miltus su sėlenomis, druska, pridėkite suminkštintą sviestą, supilkite mieles ir minkykite tešlą. Palikite šiltoje tešlą, kol apimtis padvigubės. Tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 C laipsnių 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrinų duona
-
Prancūziška duona Brioche
-
Duonos keksas
-
Prancūziška duona
-
Duonelė su graikiniais riešutais
-
Duona be glitimo
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Bulvių duona
-
Medaus duona
-
Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
-
Česnakinė duona su petražolėmis
-
Batonas su banano įdaru
-
Mano naminė duona
-
Mielinės tešlos vyniotinis
-
Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Aguoninis pyragas
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Speltos duona duonkepei
-
Grūdėtoji duona
Sėlenų duona
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Sėlenos,
1 stiklinė -
Pienas, šiltas,
2/3 stiklinės -
Vanduo, šiltas,
2/3 stiklinės -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės, šviežios,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenį sumaišyti su pienu ir cukrumi. Mieles ištirpinkite šiame mišinyje. Sumaišykite miltus su sėlenomis, druska, pridėkite suminkštintą sviestą, supilkite mieles ir minkykite tešlą. Palikite šiltoje tešlą, kol apimtis padvigubės. Tešlą dėkite į kepimo formą ir kepkite 200 C laipsnių 1 valandą.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai