
Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų | kvietiniai miltai |
250 gramų | vanduo |
300 gramų | kvietinio raugo |
10 gramų | druska |
30 gramų | razinos |
30 gramų | riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į dubenį supilti vandenį, raugą, sumaišyti, po to, sudėti miltus ir druską, viską minkyti apie 7 min.
2.
Po minkymo sudėti razinas bei riešutus ir dar minkyti apie 2-3 min. Paruoštą tešlą sudėti į aliejumi išteptą indą, uždengti plėvele ar rankšluostėliu ir laikyti 1 val.
Po to, tešlą ištraukti perlakstyti ir laikyti dar 1 val.
Suformuoti kepaliuką, įdėti į kildymo krepšelį arba į kepimo formą ir kildyti, kol pakils dvigubai.
Po to, tešlą ištraukti perlakstyti ir laikyti dar 1 val.
Suformuoti kepaliuką, įdėti į kildymo krepšelį arba į kepimo formą ir kildyti, kol pakils dvigubai.
3.
Kepti 200°C temperatūroje 25-30 min. su garais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
-
Įdarytas batonas prie sriubos
-
Ruginių miltų bandelės
-
Sūrūs riestainiai
-
Obuolių duona
-
Naminė balta duona
-
Duonos keksas
-
Albinos duona
-
Duona "Ežiukas"
-
Balta duona su čiobreliais
-
Krapų duona
-
Grūdėtoji duona
-
Bulka "Pynutė"
-
Naminė bulka su sezamais
-
Citrinų duona
-
Duona su svogūnais
-
Kopūstų duonelė
-
Balta sluoksniuota duona
-
Duona su imbieru ir česnaku
-
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Vanduo,
250 gramų -
Kvietinis raugas,
300 gramų -
Druska,
10 gramų -
Razinos,
30 gramų -
Riešutai,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį supilti vandenį, raugą, sumaišyti, po to, sudėti miltus ir druską, viską minkyti apie 7 min.
Po minkymo sudėti razinas bei riešutus ir dar minkyti apie 2-3 min. Paruoštą tešlą sudėti į aliejumi išteptą indą, uždengti plėvele ar rankšluostėliu ir laikyti 1 val.
Po to, tešlą ištraukti perlakstyti ir laikyti dar 1 val.
Suformuoti kepaliuką, įdėti į kildymo krepšelį arba į kepimo formą ir kildyti, kol pakils dvigubai.Kepti 200°C temperatūroje 25-30 min. su garais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...