Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
Leiskite pastovėti 20 minučių.
Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
Minkyti su maišytuvu 3-4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą.
Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais (kad krapai būtų sultingesni, galima prieš tai sumaišyti su druska) ir petražolėmis ir susukti vyniotinį.

Įdarytas batonas prie sriubos
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 mililitrų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1.5 arbatinio šaukštelio | mielės |
šiek tiek | miltai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.
Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180°C temp. apie 30 minučių.
Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180°C temp. apie 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulka "Pynutė"
-
Ciabatta (itališka duona)
-
Grikių duona
-
Ruginių miltų bandelės
-
Batonas su banano įdaru
-
Naminė balta duona
-
naminė duonelė
-
Duona "Ežiukas"
-
Balta sluoksniuota duona
-
Česnakinė duona
-
Kepenėlių duona
-
Naminis lavašas
-
Saldi bananų duona
-
Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
-
Duona be glitimo
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Sodininkų duona
-
Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
-
Šventinė spalvota mielinė pynė
-
Česnakinė duona su petražolėmis
Įdarytas batonas prie sriubos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pienas,
250 mililitrų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Mielės,
1.5 arbatinio šaukštelio - Miltai
-
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į šiltą pieną įmaišykite mieles, cukrų ir kelis šaukštus miltų.
Leiskite pastovėti 20 minučių.
Po to į tešlą įmaišykite sviestą, kiaušinį, druską.
Pradėti palaipsniui pridėti miltų, kad tešla taptų minkšta ir elastinga.
Minkyti su maišytuvu 3-4 minutes. Uždenkite tešlą ir leisti pastovėti valandą.
Tešlą iškočioti, pabarstyti krapais (kad krapai būtų sultingesni, galima prieš tai sumaišyti su druska) ir petražolėmis ir susukti vyniotinį.Uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti dar valandą, tešla smarkiai padidėja.
Vyniotinį galima pabarstyti sezamų seklomis.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje, iki 180°C temp. apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...