
800 gramų | jautiena |
2 vienetai | morkos |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
Nuplauta mėsa dedama į pasūdytą verdantį vandenį ir, uždengus puodą kaitinama ant mažos ugnies. Svogūno galvutė truputį pakaitinama ir dedama į puodą mėsai baigiant virti. Suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir prieskoniai. Išvirusi mėsa supjaustoma, sudedama į pagamintą padažą ir dar kelias minutes kaitinama.
Padažui svieste pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, suberiami miltai, supilamas sultinys ar vanduo, dar pakaitinama. Vėliausiai supilama grietinė.
Jautiena tiekiama su padažu, puošiama virtomis morkomis ir žaliais petražolės, saliero lapeliais. Prie jos tinka virtos bulvės, kopūstai, ropės, pupelės, žirniai, marinuoti ar rauginti agurkai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Vytintos dešros
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Kepti pomidorai su įdaru
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Įdarytos paprikos
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Faršo vyniotinis
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Krevetės šoninės patale
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Švediški vėžiai
-
Įdaryti pomidorai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Omleto keksiukai
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Silkės užkandelė
Virta jautiena su padažu

-
Jautiena,
800 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui papildomai reikės: 2 svogūnai, šaukštas tirpinto sviesto, stiklinė sultinio arba vandens, 3 šaukštai grietinės, pusė šaukšto miltų.
Nuplauta mėsa dedama į pasūdytą verdantį vandenį ir, uždengus puodą kaitinama ant mažos ugnies. Svogūno galvutė truputį pakaitinama ir dedama į puodą mėsai baigiant virti. Suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir prieskoniai. Išvirusi mėsa supjaustoma, sudedama į pagamintą padažą ir dar kelias minutes kaitinama.
Padažui svieste pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, suberiami miltai, supilamas sultinys ar vanduo, dar pakaitinama. Vėliausiai supilama grietinė.
Jautiena tiekiama su padažu, puošiama virtomis morkomis ir žaliais petražolės, saliero lapeliais. Prie jos tinka virtos bulvės, kopūstai, ropės, pupelės, žirniai, marinuoti ar rauginti agurkai.
Komentarai (8)
-
Staras
2010-01-31 15:31
:bloga: :-D