
Virtas karpis padaže
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karpis |
1 vienetas | svogūnai |
1 stiklinė | obuolių sultys |
0.5 stiklinės | vanduo |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | citrinos (skiltelių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su aliejumi puode, supilamas vanduo, obuolių sultys, pasūdoma, suberiami prieskoniai ir užvirinama. Sudedama žuvis, įpilama aliejaus ir verdama ant silpnos ugnies. Išvirusi žuvis kiaurasamčiu išgriebiama ir sudedama į pailgą pusdubenį. Likęs sultinys virinamas, kol lieka pusė. Sultinys plakamas, lašinant likusį aliejų. Baigiant plakti suberiami supjaustyti petražolių lapeliai. Užpilta šiuo padažu žuvis pastatoma šaltai. Tiekiama papuošta citrinos skiltelėmis, petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetės šoninės patale
-
Kumpio suktinukai
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Japoniški suktinukai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Keptas varškės sūris
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Įdaryti avokadai
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Silkės užkandėlė
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Pievagrybių garnyras
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Karaimų kibinai
-
Tortilijų tortukas su tunu
Virtas karpis padaže
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Karpis,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Citrinos, skiltelių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su aliejumi puode, supilamas vanduo, obuolių sultys, pasūdoma, suberiami prieskoniai ir užvirinama. Sudedama žuvis, įpilama aliejaus ir verdama ant silpnos ugnies. Išvirusi žuvis kiaurasamčiu išgriebiama ir sudedama į pailgą pusdubenį. Likęs sultinys virinamas, kol lieka pusė. Sultinys plakamas, lašinant likusį aliejų. Baigiant plakti suberiami supjaustyti petražolių lapeliai. Užpilta šiuo padažu žuvis pastatoma šaltai. Tiekiama papuošta citrinos skiltelėmis, petražolėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...