Virtas karpis padaže
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | karpis |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 stiklinė | obuolių sultys |
| 0.5 stiklinės | vanduo |
| 1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | citrinos (skiltelių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su aliejumi puode, supilamas vanduo, obuolių sultys, pasūdoma, suberiami prieskoniai ir užvirinama. Sudedama žuvis, įpilama aliejaus ir verdama ant silpnos ugnies. Išvirusi žuvis kiaurasamčiu išgriebiama ir sudedama į pailgą pusdubenį. Likęs sultinys virinamas, kol lieka pusė. Sultinys plakamas, lašinant likusį aliejų. Baigiant plakti suberiami supjaustyti petražolių lapeliai. Užpilta šiuo padažu žuvis pastatoma šaltai. Tiekiama papuošta citrinos skiltelėmis, petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ikrų užkandėlė
-
Šaltiena
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Suvyniotos dešrelės
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Kibinai
-
Bananų pica
-
Omletas
-
Pyragėliai su kmynais
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Virti vėžiai
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Sumuštinis "Ara"
-
Žiemos skanumynas
-
Virtas vyniotinis
-
Buritos (burritos)
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Paprikų suktinukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
Virtas karpis padaže
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Karpis,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Citrinos, skiltelių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su aliejumi puode, supilamas vanduo, obuolių sultys, pasūdoma, suberiami prieskoniai ir užvirinama. Sudedama žuvis, įpilama aliejaus ir verdama ant silpnos ugnies. Išvirusi žuvis kiaurasamčiu išgriebiama ir sudedama į pailgą pusdubenį. Likęs sultinys virinamas, kol lieka pusė. Sultinys plakamas, lašinant likusį aliejų. Baigiant plakti suberiami supjaustyti petražolių lapeliai. Užpilta šiuo padažu žuvis pastatoma šaltai. Tiekiama papuošta citrinos skiltelėmis, petražolėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
