![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Virtas sūris
INGREDIENTAI:
500 gramų | varškė |
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališki pusryčiai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Piciukai
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
-
Sulekta Speltos pica
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Sūrio rutuliukai
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Šokoladinės braškės
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Omletas
-
Paprastas burgeris
-
Kepta duona
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Virtas vyniotinis
Virtas sūris
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Kmynai
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...