
Virtas sūris
INGREDIENTAI:
500 gramų | varškė |
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Keptos krevetės
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Krekerių užkandėlė
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Vorų užkandėlė
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Cukinija su feta sūriu
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Kepenėlių tortas
-
Piciukai
Virtas sūris
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Kmynai
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...