
Virtas sūris
INGREDIENTAI:
500 gramų | varškė |
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Helovyno voriukai
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Pica
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Džiovinti kopūstai
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Įdaryti agurkai
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Mėsos duona
-
Šaltiena su vištiena
-
Naminė pica
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Šaltiena
-
Karališki pusryčiai
-
Piršteliai su kmynais
-
Kiaušinienė su batonu
Virtas sūris
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Kmynai
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...