
Virtas sūris
INGREDIENTAI:
500 gramų | varškė |
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetės šoninės patale
-
Kumpio suktinukai
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Japoniški suktinukai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Keptas varškės sūris
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Įdaryti avokadai
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Silkės užkandėlė
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Pievagrybių garnyras
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Karaimų kibinai
-
Tortilijų tortukas su tunu
Virtas sūris
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Kmynai
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...