
Virtas sūris
INGREDIENTAI:
500 gramų | varškė |
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Pomidorų mėsainis
-
Migdolinės pelytės
-
Grybai krepšeliuose
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Pakora
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Kepti kiaušiniai
-
Fokačija su pagardais
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Žuvies tortas
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Jaučio liežuvio užkanda
-
Bulvių košės kroketai
-
Velykinės morkytės
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Aštrios krevetės grilyje
Virtas sūris
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Kmynai
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...