Virtas sūris
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | varškė |
| 200 gramų | sviestas |
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kmynai |
| šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrių užkandelė
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Velykų belaukiant
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti krepšeliai
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Įdaryti agurkėliai
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Apkeptas sūris
-
Boružėlės
-
Silkės užtepėlė
Virtas sūris
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Kmynai
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
