Virtas sūris
INGREDIENTAI:
500 gramų | varškė |
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sveiki brokolių rutuliukai
- Labai skanūs sumuštiniai
- Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
- Nesaldūs keksiukai
- Žuvis tešloje
- Užkandėlė „Fantazija“
- Traškus užkandis prie alaus
- Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Pikantiški migdolai
- Kiaušininė užkandėlė
- Sumuštiniai su silke ir obuoliais
- Krevetės šoninės patale
- Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
- Vegetariški čeburėkai
- Krepšeliai su grybais
- Padažas su avokadais
- Brusketa
- Sumuštinis ant salotos lapo
Virtas sūris
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Varškė,
500 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Kmynai
- Aitrioji paprika
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įberiama kmynų, pipirų, pasūdoma ir laikoma šiltoje vietoje 3 dienas. Puode ištirpinamas sviestas, sudedama varškė ir maišant kaitinama, kol pasidaro vientisa masė. Įplakus trynius ir kiek atvėsinus, masė supilama į riebalais išteptą plokščią indą. Atvėsintas sūris supjaustomas pailgais keturkampiais gabalėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...