
Virtas upėtakis
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | upėtakis |
1 vienetas | citrinos |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | gelsvė |
1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Padažas su avokadais
-
Fondiu iš moliūgo
-
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Vištienos tortas
-
Varškės ir duonos blynai
-
Traškus migdolų užkandis
-
Vištienos vyniotinis
-
Karštos bandelės
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Bulvytės fri
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Keptos krevetės
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Omletas su krabų lazdelėmis
-
Paprikos užkandėlė su varške
Virtas upėtakis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Citrinos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Gelsvė,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...