Virtas upėtakis
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | upėtakis |
| 1 vienetas | citrinos |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | gelsvė |
| 1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrių užkandelė
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Velykų belaukiant
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti krepšeliai
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Įdaryti agurkėliai
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Apkeptas sūris
-
Boružėlės
-
Silkės užtepėlė
Virtas upėtakis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Citrinos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Gelsvė,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
