Virtas upėtakis
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | upėtakis |
1 vienetas | citrinos |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | gelsvė |
1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šventinis kelmas
- Sūrio lazdelės
- Grilintas camembertas
- Pusryčių užkandėlė
- Mini picos su trupintu gaudos sūriu
- Grybai krepšeliuose
- Vaisių užkandėlė "Havajai"
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Troškinti daržovių suktinukai
- Parmezano morengai
- Skrebučiai
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Silkutė su cinamonu
- Įdaryti kiaušiniai lukštuose
- Skrebučiai su sūriu
- Sveiki brokolių rutuliukai
- Sumuštinukai "Sweat dreams"
- Sūrio užkandis prie vyno
- Liežuvio užkandėlė
- Virtinukai su grybais
Virtas upėtakis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Citrinos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Gelsvė,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...