Virtas upėtakis
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | upėtakis |
| 1 vienetas | citrinos |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | gelsvė |
| 1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkutė su cinamonu
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Sūrio suktinukai
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Helovyno voriukai
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Šokoladinės vynuogės
-
Japoniški suktinukai
-
Galva
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Cukinijos lazdeles
-
Kepti svogūnai tešloje
-
Vaisių buketas
Virtas upėtakis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Citrinos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Gelsvė,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
