
Virtas upėtakis
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | upėtakis |
1 vienetas | citrinos |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | gelsvė |
1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Šulinėliai su žandenomis
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Ūmėdės padaže
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Fokačija su pagardais
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sauliaus kibinai
-
Užkanda "Lelijos"
-
Kibinai
-
Šventiniai krepšeliai
Virtas upėtakis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Citrinos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Gelsvė,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...