
Virtas upėtakis
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | upėtakis |
1 vienetas | citrinos |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | gelsvė |
1 stiklinė | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Salotos ananase
-
Traktoristo pietūs
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Lašišos rafaelo
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Sūrio lazdelės
-
Naminė pica su faršu
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Silkė burokėlių patale
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Ikrų užkandėlė
Virtas upėtakis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Citrinos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Gelsvė,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas upėtakis trumpam panardinamas į citrinos sultimis parūgštintą šiltą vandenį, greit pasūdomas ir 5—10 min. verdamas ant mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apšlakstytas sviestu. Tinka su virtomis bulvėmis ir krienais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...