Padažui papildomai reikės: šaukštelis sviesto, šaukštas grietinės, 5 maži marinuoti agurkėliai, šaukštelis miltų.
Išvalyta supjaustyta žuvis pasūdoma, sudedama į prieskoninių daržovių bei prieskonių sultinį ir verdama pusę valandos. Tiekiama pašildytame pusdubenyje. Atskirai tiekiamas padažas, pagamintas iš sultinio, kuriame karosas virė, pridėjus svieste pakepintų miltų, grietinės ir supjaustytų agurkėlių.

Virti karosai
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karosai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
4 vienetai | kvapieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Traktoristo pietūs
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Valentino sumuštinukai
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Daržovių puokštė
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Įdaryti avokadai
-
Silkė su persikais
-
Omleto keksiukai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Velykų belaukiant
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Įdaryti artišokai
-
Galva
-
Pusryčių užkandėlė
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
Virti karosai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Karosai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Kvapieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Druska
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: šaukštelis sviesto, šaukštas grietinės, 5 maži marinuoti agurkėliai, šaukštelis miltų.
Išvalyta supjaustyta žuvis pasūdoma, sudedama į prieskoninių daržovių bei prieskonių sultinį ir verdama pusę valandos. Tiekiama pašildytame pusdubenyje. Atskirai tiekiamas padažas, pagamintas iš sultinio, kuriame karosas virė, pridėjus svieste pakepintų miltų, grietinės ir supjaustytų agurkėlių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...