Padažui papildomai reikės: šaukštelis sviesto, šaukštas grietinės, 5 maži marinuoti agurkėliai, šaukštelis miltų.
Išvalyta supjaustyta žuvis pasūdoma, sudedama į prieskoninių daržovių bei prieskonių sultinį ir verdama pusę valandos. Tiekiama pašildytame pusdubenyje. Atskirai tiekiamas padažas, pagamintas iš sultinio, kuriame karosas virė, pridėjus svieste pakepintų miltų, grietinės ir supjaustytų agurkėlių.

Virti karosai
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karosai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
4 vienetai | kvapieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Varškės kamuolėliai
-
Daržovės drebučiuose
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Užklota pica
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Piršteliai su kmynais
-
Sūrio sausainiai
-
Fondiu iš moliūgo
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Silkė su daržovėmis
-
Švediški vėžiai
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Mumijos
-
Silkė su persikais
Virti karosai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Karosai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Kvapieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Druska
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: šaukštelis sviesto, šaukštas grietinės, 5 maži marinuoti agurkėliai, šaukštelis miltų.
Išvalyta supjaustyta žuvis pasūdoma, sudedama į prieskoninių daržovių bei prieskonių sultinį ir verdama pusę valandos. Tiekiama pašildytame pusdubenyje. Atskirai tiekiamas padažas, pagamintas iš sultinio, kuriame karosas virė, pridėjus svieste pakepintų miltų, grietinės ir supjaustytų agurkėlių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...