Padažui papildomai reikės: šaukštelis sviesto, šaukštas grietinės, 5 maži marinuoti agurkėliai, šaukštelis miltų.
Išvalyta supjaustyta žuvis pasūdoma, sudedama į prieskoninių daržovių bei prieskonių sultinį ir verdama pusę valandos. Tiekiama pašildytame pusdubenyje. Atskirai tiekiamas padažas, pagamintas iš sultinio, kuriame karosas virė, pridėjus svieste pakepintų miltų, grietinės ir supjaustytų agurkėlių.

Virti karosai
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karosai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
4 vienetai | kvapieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio lazdelės
-
Daržovės drebučiuose
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Vabaliukai
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Įdaryti pomidorai
-
Sūdytos silkės aliejuje
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Silkė patale
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Vėrinukai
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Ūmėdės padaže
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kiškienos paštetas
Virti karosai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Karosai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Kvapieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Druska
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: šaukštelis sviesto, šaukštas grietinės, 5 maži marinuoti agurkėliai, šaukštelis miltų.
Išvalyta supjaustyta žuvis pasūdoma, sudedama į prieskoninių daržovių bei prieskonių sultinį ir verdama pusę valandos. Tiekiama pašildytame pusdubenyje. Atskirai tiekiamas padažas, pagamintas iš sultinio, kuriame karosas virė, pridėjus svieste pakepintų miltų, grietinės ir supjaustytų agurkėlių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...