Padažui papildomai reikės: šaukštelis sviesto, šaukštas grietinės, 5 maži marinuoti agurkėliai, šaukštelis miltų.
Išvalyta supjaustyta žuvis pasūdoma, sudedama į prieskoninių daržovių bei prieskonių sultinį ir verdama pusę valandos. Tiekiama pašildytame pusdubenyje. Atskirai tiekiamas padažas, pagamintas iš sultinio, kuriame karosas virė, pridėjus svieste pakepintų miltų, grietinės ir supjaustytų agurkėlių.

Virti karosai
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karosai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
4 vienetai | kvapieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suši gaminimas
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Daržovės drebučiuose
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Brusketa
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Džiovinti kopūstai
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Žvynabudės muštiniai
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Pikantiški krepšeliai
-
Omletas su pomidorais
-
Šaltiena
Virti karosai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Karosai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Kvapieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Druska
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: šaukštelis sviesto, šaukštas grietinės, 5 maži marinuoti agurkėliai, šaukštelis miltų.
Išvalyta supjaustyta žuvis pasūdoma, sudedama į prieskoninių daržovių bei prieskonių sultinį ir verdama pusę valandos. Tiekiama pašildytame pusdubenyje. Atskirai tiekiamas padažas, pagamintas iš sultinio, kuriame karosas virė, pridėjus svieste pakepintų miltų, grietinės ir supjaustytų agurkėlių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...