
Virti moliūgai
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio suktinukai
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Pusryčių užkandėlė
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Avokadas su varške
-
Vasaros ežiukas
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Pica studentiška
-
Jaučio liežuvio užkanda
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Paprikų valtelės
-
Omleto keksiukai
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
Virti moliūgai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...