![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Virti moliūgai
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Vištos spurgos
-
Įdarytas agurotis
-
Helovyno užkandžiai
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Daržovės drebučiuose
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Silkė su saulėgražomis
-
Lietuviški "sushiai"
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Skanios "Bačkutės"
-
Omletas
-
Kiškienos paštetas
Virti moliūgai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...