Virti moliūgai
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | moliūgai |
| 2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų užkandis
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Žalumynų indeliai su krevetėmis
-
Vištos spurgos
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Skrudintos alyvuogės
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kepta duona
-
Pomidorų mėsainis
-
Sumuštinukai su silke
-
Silkė pataluose
-
Cukinijų gardėsis
-
Ūmėdės padaže
-
Vėrinukai
-
Vasaros ežiukas
-
Pikantiškos sraigės
-
Užkandukai
-
Pievagrybiai grietinės padaže
Virti moliūgai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
