
Virti moliūgai
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skrebučiai mažajam smaližiui
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Kepenėlių tortas
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Skrebučiai su sūriu
-
Tortilijų suktinukai
-
Vištienos drebučiai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Šokoladinės braškės
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Sulekta Speltos pica
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Varškės ir duonos blynai
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Suši
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Aštrūs kalakutų kaklai
Virti moliūgai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...