
Virti moliūgai
INGREDIENTAI:
600 gramų | moliūgai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
1.5 valgomojo šaukšto | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ežiukai
-
Šaltiena
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Suši gaminimas
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Fokačija su pagardais
-
Piciukai
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Sultingas Kebabas
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Įdaryti pomidorai
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Duonos riekutės tešloje
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
Virti moliūgai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Moliūgai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Džiūvėsėliai,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi kvadratėliais. Tie suberiami į verdantį pasūdytą vandenį ir 15—20 min. verdami uždengtame puode ant mažos ugnies. Vėliau išgriebiami ir tiekiami užpilti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...