Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Virti patisonai padaže
INGREDIENTAI:
600 gramų | patisonai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Vištos spurgos
-
Įdarytas agurotis
-
Helovyno užkandžiai
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Daržovės drebučiuose
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Silkė su saulėgražomis
-
Lietuviški "sushiai"
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Skanios "Bačkutės"
-
Omletas
-
Kiškienos paštetas
Virti patisonai padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Patisonai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...