Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.
Virti patisonai padaže
INGREDIENTAI:
600 gramų | patisonai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiškos sraigės
- Bulvės daniškai
- Skrudintos alyvuogės
- Gaspadoriaus užkanda
- Blynelių ir lašišos užkandėlė
- Vištienos file užkandis
- Šventiniai sūrio vėrinukai
- Migdolinės pelytės
- "Firminė" bulvytė
- Keptuvėje keptas varškės sūris
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Varškės ir duonos blynai
- Sumuštinukai
- Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
- Skanusis daržovių šašlykas
- Triušienos kepenėlių keksiukai
- Pomidorų užkandėlė
- Keptos bulvės
- Pavasarinis silkės užkandis
- Kiaušiniai su arbata
Virti patisonai padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Patisonai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...