Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.

Virti patisonai padaže
INGREDIENTAI:
600 gramų | patisonai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brusketa
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Obuoliai tešloje
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
-
Įdarytos paprikos
-
Bulvių košės kroketai
-
Naminiai traskuciai
-
Pikantiški migdolai
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Piršteliai su aguonomis
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Duona su įdaru
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sumuštinukai
-
Bulviniai pyragėliai
-
Užtepėlė su tunu
Virti patisonai padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Patisonai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...