Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.

Virti patisonai padaže
INGREDIENTAI:
600 gramų | patisonai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Sūrio rutuliukai
-
Baltoji trobelė
-
Silkė su burokėliais
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Pomidoriukai
-
Vabaliukai
-
Sultingas Kebabas
-
Silkė su svogūniukais
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Daržovės drebučiuose
-
Krevetės su pomidorais
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
Virti patisonai padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Patisonai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...