Įdarui reikės: stiklinė vyšnių ar trešnių be kauliukų, cukraus.
Iš miltų, kiaušinių, vandens ir trupučio druskos užminkoma nekieta tešla. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama pabarstytų cukrumi vyšnių ar trešnių. Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi. Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, išvirę išgriebiami, užpilami grietine ir pabarstomi cukrumi.

Virtiniai su vyšniomis
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė burokėlių patale
-
Sojos faršas su makaronais
-
Daržovių užkandėlė
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Cukinijų užkanda
-
Cukinijų gardėsis
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Salotos ananase
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
Virtiniai su vyšniomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Druska
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui reikės: stiklinė vyšnių ar trešnių be kauliukų, cukraus.
Iš miltų, kiaušinių, vandens ir trupučio druskos užminkoma nekieta tešla. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama pabarstytų cukrumi vyšnių ar trešnių. Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi. Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, išvirę išgriebiami, užpilami grietine ir pabarstomi cukrumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...