Įdarui reikės: stiklinė vyšnių ar trešnių be kauliukų, cukraus.
Iš miltų, kiaušinių, vandens ir trupučio druskos užminkoma nekieta tešla. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama pabarstytų cukrumi vyšnių ar trešnių. Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi. Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, išvirę išgriebiami, užpilami grietine ir pabarstomi cukrumi.

Virtiniai su vyšniomis
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Olgos šventinė silkutė
-
Japoniški suktinukai
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Keptos krevetės
-
Seniai besmegeniai
-
Duona su sūriu
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Pomidorai su sūriu
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Amerikietiški vafliai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Migdolinės pelytės
-
Pusryčiai puodelyje
-
Įdarytas agurotis
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Įdaryti obuoliai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Persikai įdarytį triušiena
Virtiniai su vyšniomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės - Druska
- Vanduo
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui reikės: stiklinė vyšnių ar trešnių be kauliukų, cukraus.
Iš miltų, kiaušinių, vandens ir trupučio druskos užminkoma nekieta tešla. Iškočiojama plonai, įspaudžiama stikline apvalūs skritulėliai, į jų vidų dedama pabarstytų cukrumi vyšnių ar trešnių. Krašteliai suspaudžiami ir užraitomi. Dedami į verdantį pasūdytą vandenį, išvirę išgriebiami, užpilami grietine ir pabarstomi cukrumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...