
Virtų smegenų paštetas
INGREDIENTAI:
600 gramų | kiaulės smegenys (virtos) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
100 gramų | raudonas vynas |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
25 gramai | želatina |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smegenys ir kiaušiniai ištrinami per sietelį. Masė pasūdoma, įberiama pipirų. Želatina ištirpinama, supilama į vyną ir išmaišoma. Pradedantys stingti drebučiai pilami i smegenų masę ir plakama, kol pabąla. Atsargiai įmaišoma išplakta grietinėlė. Pašteto masė sukrečiama į formą ir atšaldoma. Sustingęs paštetas sudedamas į lėkštę, papuošiamas supjaustytais drebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Įdaryti artišokai
-
Silkė su daržovėmis
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Duona su sūriu
-
Mumijos
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Dinos sumuštinukai
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
-
Ispanijos omletas
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Avokadai su krevetėmis
-
Kiaušiniai su arbata
-
Padažas su avokadais
-
Keptos krevetės
-
Sultingas Kebabas
Virtų smegenų paštetas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulės smegenys, virtos,
600 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Raudonas vynas,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai -
Želatina,
25 gramai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smegenys ir kiaušiniai ištrinami per sietelį. Masė pasūdoma, įberiama pipirų. Želatina ištirpinama, supilama į vyną ir išmaišoma. Pradedantys stingti drebučiai pilami i smegenų masę ir plakama, kol pabąla. Atsargiai įmaišoma išplakta grietinėlė. Pašteto masė sukrečiama į formą ir atšaldoma. Sustingęs paštetas sudedamas į lėkštę, papuošiamas supjaustytais drebučiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...