
Virtų smegenų paštetas
INGREDIENTAI:
600 gramų | kiaulės smegenys (virtos) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
100 gramų | raudonas vynas |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
25 gramai | želatina |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smegenys ir kiaušiniai ištrinami per sietelį. Masė pasūdoma, įberiama pipirų. Želatina ištirpinama, supilama į vyną ir išmaišoma. Pradedantys stingti drebučiai pilami i smegenų masę ir plakama, kol pabąla. Atsargiai įmaišoma išplakta grietinėlė. Pašteto masė sukrečiama į formą ir atšaldoma. Sustingęs paštetas sudedamas į lėkštę, papuošiamas supjaustytais drebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas su riešutais
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Česnakinė duona su sūriu
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Mylimųjų pica
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Padažas su avokadais
-
Liežuvio užkandėlė
-
Lavašo suktinukai
-
Įdaryti avokadai
-
Užtepėlė su tunu
-
Šaltiena
-
Pica studentiška
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Lašišos rafaelo
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
Virtų smegenų paštetas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulės smegenys, virtos,
600 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Raudonas vynas,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai -
Želatina,
25 gramai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smegenys ir kiaušiniai ištrinami per sietelį. Masė pasūdoma, įberiama pipirų. Želatina ištirpinama, supilama į vyną ir išmaišoma. Pradedantys stingti drebučiai pilami i smegenų masę ir plakama, kol pabąla. Atsargiai įmaišoma išplakta grietinėlė. Pašteto masė sukrečiama į formą ir atšaldoma. Sustingęs paštetas sudedamas į lėkštę, papuošiamas supjaustytais drebučiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...