
Žirnių sriuba su kumpiu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 litrai | sultinys |
1 stiklinė | žirniai |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos (didelė) |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
100 gramų | kiaulės kumpis (rūkytas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žirnius paliekame išmirkyti. Tuo metu nuskutame ir supjaustome kubeliais bulves. Morką sutarkuojame burokine tarka. Kumpį supjaustome nedideliais kubeliais. Viską sudedame į puodą, užpilame sultiniu, sukratome supjaustytą kumpį ir verdame apie 20 min. Kai sriuba išverda, pusę sriubos sutriname virtuviniu kombainu arba blenderiu ir supilame į likusią sriubą. Išmaišome. Prieš patiekiant ant sriubos užtarkuojame fermentinio sūrio ir užpilame lašelį alyvuogių aliejaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani burokėlių sriuba
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Šalta obuolių sriuba
-
Žuvienė iš konservų
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Dilgėlių sriuba
-
Keptų moliūgų sriuba su vištiena
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Žuvienė kitaip
-
Vyšnių ledinė sriuba
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Dilgėlių sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Trinta aguročių sriuba
-
Makaronų sriuba
Žirnių sriuba su kumpiu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys,
3 litrai -
Žirniai,
1 stiklinė -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos, didelė,
1 vienetas - Sūris, fermentinis
- Alyvuogių aliejus
-
Kiaulės kumpis, rūkytas,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius paliekame išmirkyti. Tuo metu nuskutame ir supjaustome kubeliais bulves. Morką sutarkuojame burokine tarka. Kumpį supjaustome nedideliais kubeliais. Viską sudedame į puodą, užpilame sultiniu, sukratome supjaustytą kumpį ir verdame apie 20 min. Kai sriuba išverda, pusę sriubos sutriname virtuviniu kombainu arba blenderiu ir supilame į likusią sriubą. Išmaišome. Prieš patiekiant ant sriubos užtarkuojame fermentinio sūrio ir užpilame lašelį alyvuogių aliejaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vaiga
2011-06-05 21:34
O koks sultinys geriausiai tinka?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...