Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
Paruoštą mėsą supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje (vartant), užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies apie 30 min.

Aluje troškinta jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | jautiena (filė) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (padažas) |
500 mililitrų | alaus (tamsus) |
šiek tiek | kmynai |
1 vienetas | citrinos (žievelė) |
2 vienetai | duona (riekės) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletukai šventiškai
-
Avienos kebabas
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Mūsų šašlikas
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Kepta kiškiena marinate
-
Kepsniukai folijoje
-
Kepta aviena
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Įdaryta paprika
-
Triušienos šašlykas
-
Naminės dešrelės
Aluje troškinta jautiena
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
400 gramų - Aliejus, kepimui
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Garstyčios, padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Alus, tamsus,
500 mililitrų - Kmynai
-
Citrinos, žievelė,
1 vienetas -
Duona, riekės,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
Paruoštą mėsą supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje (vartant), užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Kaunietis
2015-12-04 12:09
Receptas puikus, o petras pats kaltas, kad rankos kreivos.
-
petras
2013-01-16 20:18
pasidariau,nieko gero :-p
-
Ričardas
2009-05-24 14:29
įdomi kombinacija.Reiktų išbandyti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...