Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
Paruoštą mėsą supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje (vartant), užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies apie 30 min.

Aluje troškinta jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | jautiena (filė) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (padažas) |
500 mililitrų | alaus (tamsus) |
šiek tiek | kmynai |
1 vienetas | citrinos (žievelė) |
2 vienetai | duona (riekės) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kibinai "Su meile"
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Šonkauliukai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Guliašas su kiauliena
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Čanachai su čiobreliais
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Suktinukai
-
Virtos naminės dešrelės
-
Keptas kumpis
Aluje troškinta jautiena
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
400 gramų - Aliejus, kepimui
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Garstyčios, padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Alus, tamsus,
500 mililitrų - Kmynai
-
Citrinos, žievelė,
1 vienetas -
Duona, riekės,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
Paruoštą mėsą supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje (vartant), užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Kaunietis
2015-12-04 12:09
Receptas puikus, o petras pats kaltas, kad rankos kreivos.
-
petras
2013-01-16 20:18
pasidariau,nieko gero :-p
-
Ričardas
2009-05-24 14:29
įdomi kombinacija.Reiktų išbandyti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...