Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
Paruoštą mėsą supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje (vartant), užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies apie 30 min.

Aluje troškinta jautiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | jautiena (filė) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (padažas) |
500 mililitrų | alaus (tamsus) |
šiek tiek | kmynai |
1 vienetas | citrinos (žievelė) |
2 vienetai | duona (riekės) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Neringos kepsnys
-
Pietūs moliniame inde
-
Mėsos apkepas
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Tortilijos
-
Aštrus guliašas
-
Sūrio kamuoliukai
-
Avienos kebabas
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Faršo vyniotinis
-
Karbonadai iš faršo
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Naminis šnicelis
-
Čili jautienos gaminimas
-
Suktinukai
-
Smaližių liežuvis
Aluje troškinta jautiena
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, filė,
400 gramų - Aliejus, kepimui
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Garstyčios, padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Alus, tamsus,
500 mililitrų - Kmynai
-
Citrinos, žievelė,
1 vienetas -
Duona, riekės,
2 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną smulkiai supjaustyti, sumaišyti su pipirais, garstyčiomis, druska.
Mėsą įtrinti mišiniu ir ne mažiau kaip 30 min. palaikyti šaltai (galima ir per naktį).
Paruoštą mėsą supjaustyti kubeliais, apkepinti aliejuje (vartant), užpilti alumi, pridėti kmynų, sumerkti duonos pluteles ir citrinos žievelę. Troškinti sandariai uždengtame inde ant nekaitrios ugnies apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Kaunietis
2015-12-04 12:09
Receptas puikus, o petras pats kaltas, kad rankos kreivos.
-
petras
2013-01-16 20:18
pasidariau,nieko gero :-p
-
Ričardas
2009-05-24 14:29
įdomi kombinacija.Reiktų išbandyti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...