Avienos maltiniai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos |
3 vienetai | batonas (riekės) |
0.5 stiklinės | pienas |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai (nebūtina) |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu batonu, įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai, druska, svieste pakepinti svogūnai, ir viskas gerai išmaišoma. Per tiršta masė atskiedžiama sultiniu. Daromi nedideli maltinukai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepę dar palaikomi 10 min. karštoje orkaitėje. Vėliau sudedami į pakaitintą pusdubenį ir tiekiami su karštomis virtomis ar troškintomis bulvėmis, svogūnais, ar kitais mėgstamais padažais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sicilijos ešerys
- Makaronai su moliūgu
- Keptos bulvės ir vištiena
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Troškinta vištiena su paprika
- Šernienos kepsnys
- Jautienos šašlykas
- Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
- Greitas bulvių apkepas
- Traškūs žiediniai kopūstai
- Kepti vištų sparneliai
- Varškės apkepas su razinomis
- Plovas su baklažanais
- Traškūs vištos sparneliai
- Salierai tešloje
- Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
- Egzotiškas karbonadas
- Paprikų laiveliai
- Apkepas „Vienas ir du“
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
Avienos maltiniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
800 gramų -
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, nebūtina,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Taukai (kiaulių),
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu batonu, įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai, druska, svieste pakepinti svogūnai, ir viskas gerai išmaišoma. Per tiršta masė atskiedžiama sultiniu. Daromi nedideli maltinukai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepę dar palaikomi 10 min. karštoje orkaitėje. Vėliau sudedami į pakaitintą pusdubenį ir tiekiami su karštomis virtomis ar troškintomis bulvėmis, svogūnais, ar kitais mėgstamais padažais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Ausra Alytus
2011-06-17 12:13
skanu :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...