
Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
10 gramų | kvietiniai miltai |
2 gramai | soda (geriamoji) |
600 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Purūs blynai
-
Varškės blynai
-
Grikių blyneliai
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Širdelės
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Blynai „Širdelės“
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Mieliniai blynai
-
Blynai su morkomis
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Rudeniški cukinijų blyneliai
-
Mieliniai blyneliai
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...