
Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
10 gramų | kvietiniai miltai |
2 gramai | soda (geriamoji) |
600 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanų blynai
-
Blyneliai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Lietiniai su padažu
-
Bulviniai blynai iš bulvių košės su faršu
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Bulvių ir morkų blyneliai
-
Mielinės tešlos blynai
-
Bulviniai blyneliai su pagardu
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Blynukai su kukurūzais
-
Blynai su obuoliais
-
Blynai su kopūstais
-
Kepta lašiša tešloje
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Manų košės blynai
-
Japoniški blynai
-
Kukurūzų miltų blynai
-
Varškėčiai su bulvėmis
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...