Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
10 gramų | kvietiniai miltai |
2 gramai | soda (geriamoji) |
600 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų blynai
- Bulvių kotletai su porais
- Blyneliai
- Bulviniai blynai su įdaru
- Varškėčiai su bulvėmis
- Pusrytiniai blyneliai
- Blynukai su kukurūzais
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Tuno blyneliai
- Sorų blynai
- Avižinių dribsnių blyneliai
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Karšti bulvių paplotėliai
- Blyneliai
- Blynai be aliejaus
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Varškės blynai
- Kopūstų blynai
- Obuolių sklindžiai
- Žemaičių blynai su varške
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...