
Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
10 gramų | kvietiniai miltai |
2 gramai | soda (geriamoji) |
600 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su morkomis
-
Šokoladiniai blynai
-
Alaus blynai su medumi ir šonine
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Bananiniai blynai
-
Bulviniai blynukai
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Jogurtiniai blynai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Česnakiniai blyneliai
-
Čirviniai vafliai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Burokėlių blynai su varške
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Ryžių blynai
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...