Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
| 10 gramų | kvietiniai miltai |
| 2 gramai | soda (geriamoji) |
| 600 gramų | bulvių |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dvejopai tarkuoti bulviniai blynai
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Bobutės zrazai
-
Žemaičių blynai su varške
-
Moliūgų blyneliai
-
Saldus užkandis
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Šokoladiniai blynai
-
Ryžių blynai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Spelta blyneliai
-
Moliūgų kotletukai
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Blynai su sojos faršu
-
Bananiniai varškėčiai
-
Bulviniai blyneliai su pagardu
-
Blyneliai su varške
-
Avižiniai blynai
-
Blyneliai
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
