
Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
10 gramų | kvietiniai miltai |
2 gramai | soda (geriamoji) |
600 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Lietiniai su grybais
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Blynai su lašiša
-
Bulviniai blynai iš bulvių košės su faršu
-
Kriaušiniai
-
Blynai be aliejaus
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Bulviniai blynai
-
Cukinijų blyneliai
-
Šokoladiniai lietiniai blynai
-
Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
-
Amerikietiški vafliai
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Alaus lietiniai
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Blynai
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
Čirviniai blynai (širdelės)
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...