
Baltarusiški bulviniai blynai
INGREDIENTAI:
10 gramų | kvietiniai miltai |
2 gramai | soda (geriamoji) |
600 gramų | bulvių |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mieliniai blyneliai
-
Čirviniai blynai (širdelės)
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Blyninės picos iš bulvių
-
Varškėčiai su morkomis
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Blynai
-
Grikių kepsneliai
-
Cukinijų blyneliai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Kopūstų blyneliai
-
Japoniški blynai
-
Lietiniai su rūkyta lašiša
-
Bulviniai blynai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Lietiniai su varške
-
Vištienos blynai
-
Amerikietiški vafliai
Baltarusiški bulviniai blynai
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Soda, geriamoji,
2 gramai -
Bulvės,
600 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves nuskusti, sutarkuoti, supilti miltus, druską, sodą ir išmaišyti. Tuoj pat kepti blynus. Valgyti su sviestu ar grietine.
Reklama:
Komentarai (11)
-
Vincentas
2008-07-10 22:02
Būtina pridėti, kad jie kepami per visą keptuvę
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...