Didelėje keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą arba margariną. Supilkite rudąjį cukrų ir, jei norite, bananų likerį. Maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite bananus ir, jei norite, romą. Pastoviai maišydami virkite, kol mišinys pradės burbuliuoti.
Patiekite tučtuojau su prancūziškais skrebučiais, vafliais arba ledais.
Pabarstykite cinamonu.
Išeiga: 1,3 stiklinės.

Bananų užkandis
INGREDIENTAI:
0.25 stiklinės | sviestas |
0.6 stiklinės | cukrus (rudas) |
1 valgomasis šaukštas | likeris (bananų) |
2 vienetai | bananai (supjaustyti) |
2 valgomieji šaukštai | romas |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rytietiškas rizotas
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Virti žirniai
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Bulvių košė
-
Grikių gėlės
-
Moliūgų košė
-
Manų košė
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Grikiai termose
-
Avižinės košės apkepas
-
Vaikiška tyrelė
-
Grikių košė su sūriu
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Smaližių avižinė košė
Bananų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sviestas,
1/4 stiklinės -
Cukrus, rudas,
3/5 stiklinės -
Likeris, bananų,
1 valgomasis šaukštas -
Bananai, supjaustyti,
2 vienetai -
Romas,
2 valgomieji šaukštai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Didelėje keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą arba margariną. Supilkite rudąjį cukrų ir, jei norite, bananų likerį. Maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite bananus ir, jei norite, romą. Pastoviai maišydami virkite, kol mišinys pradės burbuliuoti.
Patiekite tučtuojau su prancūziškais skrebučiais, vafliais arba ledais.
Pabarstykite cinamonu.
Išeiga: 1,3 stiklinės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...