Didelėje keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą arba margariną. Supilkite rudąjį cukrų ir, jei norite, bananų likerį. Maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite bananus ir, jei norite, romą. Pastoviai maišydami virkite, kol mišinys pradės burbuliuoti.
Patiekite tučtuojau su prancūziškais skrebučiais, vafliais arba ledais.
Pabarstykite cinamonu.
Išeiga: 1,3 stiklinės.
Bananų užkandis
INGREDIENTAI:
0.25 stiklinės | sviestas |
0.6 stiklinės | cukrus (rudas) |
1 valgomasis šaukštas | likeris (bananų) |
2 vienetai | bananai (supjaustyti) |
2 valgomieji šaukštai | romas |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių košė su sūriu
- Sūdytos rūgštynės žiemai
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Airijos bulvių košė
- Skani bulvių košė
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Linksmoji bulvių košė
- Kepti ryžiai
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
- Manų apkepas su razinomis
- Grikių košė su grybais
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Grikių košė su daržovėm
- Vaisinė avižinė košė
- Vištiena su ryžiais
- Kukurūzų kruopų košė
- Avižinė košė su moliūgų tyre
- Desertinė avižinė košė
- Ruginė košė
Bananų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Sviestas,
1/4 stiklinės -
Cukrus, rudas,
3/5 stiklinės -
Likeris, bananų,
1 valgomasis šaukštas -
Bananai, supjaustyti,
2 vienetai -
Romas,
2 valgomieji šaukštai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Didelėje keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą arba margariną. Supilkite rudąjį cukrų ir, jei norite, bananų likerį. Maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite bananus ir, jei norite, romą. Pastoviai maišydami virkite, kol mišinys pradės burbuliuoti.
Patiekite tučtuojau su prancūziškais skrebučiais, vafliais arba ledais.
Pabarstykite cinamonu.
Išeiga: 1,3 stiklinės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...