Didelėje keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą arba margariną. Supilkite rudąjį cukrų ir, jei norite, bananų likerį. Maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite bananus ir, jei norite, romą. Pastoviai maišydami virkite, kol mišinys pradės burbuliuoti.
Patiekite tučtuojau su prancūziškais skrebučiais, vafliais arba ledais.
Pabarstykite cinamonu.
Išeiga: 1,3 stiklinės.
Bananų užkandis
INGREDIENTAI:
| 0.25 stiklinės | sviestas |
| 0.6 stiklinės | cukrus (rudas) |
| 1 valgomasis šaukštas | likeris (bananų) |
| 2 vienetai | bananai (supjaustyti) |
| 2 valgomieji šaukštai | romas |
| šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaikiška tyrelė
-
Skani grikių košė
-
Tarkuotų bulvių košė
-
Špinatų tyrė
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Skani manų košė
-
Grikių košė su sūriu
-
Smaližių avižinė košė
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Kukurūzų košė
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Lietuviška kopūstienė
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Sorų kruopų košė
-
Sauliaus manų košė
-
Ryžių košė su cukinija
Bananų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Sviestas,
1/4 stiklinės -
Cukrus, rudas,
3/5 stiklinės -
Likeris, bananų,
1 valgomasis šaukštas -
Bananai, supjaustyti,
2 vienetai -
Romas,
2 valgomieji šaukštai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Didelėje keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą arba margariną. Supilkite rudąjį cukrų ir, jei norite, bananų likerį. Maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite bananus ir, jei norite, romą. Pastoviai maišydami virkite, kol mišinys pradės burbuliuoti.
Patiekite tučtuojau su prancūziškais skrebučiais, vafliais arba ledais.
Pabarstykite cinamonu.
Išeiga: 1,3 stiklinės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
