Didelėje keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą arba margariną. Supilkite rudąjį cukrų ir, jei norite, bananų likerį. Maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite bananus ir, jei norite, romą. Pastoviai maišydami virkite, kol mišinys pradės burbuliuoti.
Patiekite tučtuojau su prancūziškais skrebučiais, vafliais arba ledais.
Pabarstykite cinamonu.
Išeiga: 1,3 stiklinės.

Bananų užkandis
INGREDIENTAI:
0.25 stiklinės | sviestas |
0.6 stiklinės | cukrus (rudas) |
1 valgomasis šaukštas | likeris (bananų) |
2 vienetai | bananai (supjaustyti) |
2 valgomieji šaukštai | romas |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių tyrė
-
Puri ryžių košė
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Bulvių košė su sūriu
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Manų košė su vaisiais
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Skani avižinė košė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Manų apkepas su razinomis
-
Grikių gėlės
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Avižinės košės pudingas
-
Grikių košė su sūriu
Bananų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sviestas,
1/4 stiklinės -
Cukrus, rudas,
3/5 stiklinės -
Likeris, bananų,
1 valgomasis šaukštas -
Bananai, supjaustyti,
2 vienetai -
Romas,
2 valgomieji šaukštai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Didelėje keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą arba margariną. Supilkite rudąjį cukrų ir, jei norite, bananų likerį. Maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite bananus ir, jei norite, romą. Pastoviai maišydami virkite, kol mišinys pradės burbuliuoti.
Patiekite tučtuojau su prancūziškais skrebučiais, vafliais arba ledais.
Pabarstykite cinamonu.
Išeiga: 1,3 stiklinės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...