Aliejų supilkite į keptuvę. Uždėkite ją ant vidutinės ugnies, sudėkite ryžius ir dažnai maišydami kepkite juos 3-4 minutes. Nepersistenkite - ryžiai neturi paruduoti.
Sudėkite svogūnus ir česnaką ir kepkite dar minutę, pastoviai maišydami.
Į sultinį sudėkite druską, ryžius. Sultinį užvirkite, tada uždengę puodą, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 15 minučių.
Atsargiai pamaišykite ryžius, išjunkite ugnį ir palikite ryžius pastovėti 10-15 minučių.

Ryžiai
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1.5 stiklinės | ryžiai (ilgagrūdžiai) |
0.25 stiklinės | svogūnai (smulkinti) |
1 skiltelė | česnakas (smulkintas) |
3 stiklinės | sultinys |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Obuolių košė
-
Sauliaus manų košė
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Skani grikių košė
-
Avižinės košės pudingas
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Grikių rizotas
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Vaikiška tyrelė
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Grikių gėlės
-
Tarkuotų bulvių košė
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Slyvos manų kruopų košėje
Ryžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Ryžiai, ilgagrūdžiai,
1.5 stiklinės -
Svogūnai, smulkinti,
1/4 stiklinės -
Česnakas, smulkintas,
1 skiltelė -
Sultinys,
3 stiklinės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejų supilkite į keptuvę. Uždėkite ją ant vidutinės ugnies, sudėkite ryžius ir dažnai maišydami kepkite juos 3-4 minutes. Nepersistenkite - ryžiai neturi paruduoti.
Sudėkite svogūnus ir česnaką ir kepkite dar minutę, pastoviai maišydami.
Į sultinį sudėkite druską, ryžius. Sultinį užvirkite, tada uždengę puodą, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 15 minučių.
Atsargiai pamaišykite ryžius, išjunkite ugnį ir palikite ryžius pastovėti 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...