
Avižų košė
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Grikių rizotas
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Grikiai su vištiena
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Bulvių košė su varške
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Linksmoji bulvių košė
-
Manų košė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Biri grikių košė
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Perlinių kruopų košė
-
Kukurūzų košė
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Avižinė košė
-
Manų košė su riešutais
Avižų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Avižiniai dribsniai,
4 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Žalumynai
- Kondensuotas pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...