
Avižų košė
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Ropių piure
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Manų košė su vaisiais
-
Biri grikių košė
-
Sauliaus manų košė
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Manų apkepas su razinomis
-
Skani avižinė košė
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Desertinė grikių košė
-
Ryžių košė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Linksmoji bulvių košė
-
Kukurūzų košė
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
Avižų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Avižiniai dribsniai,
4 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Žalumynai
- Kondensuotas pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...