Avižų košė
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virti žirniai
- Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
- Avižinių dribsnių košė su vaisiais
- Bulvių košė su spirgučiais
- Grikiai su vištiena
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Sveikuolių pusryčiai
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Manų ir moliūgų košė
- Silkė su manų koše
- Špinatų tyrė
- Avižinė košė
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Arvydo paprasta grikių košė
- Pievagrybių apkepas su bulvių koše
- Biri perlinių kruopų košė
- Spagečiai su pomidorų padažu
- Žirnių ir bulvių košė
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
Avižų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Avižiniai dribsniai,
4 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Žalumynai
- Kondensuotas pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...