
Avižų košė
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų košės kukuliai
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Kepti obuoliai
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Pieniška ryžių košė
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Skani avižinė košė
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Sauliaus manų košė
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Manų košė su moliūgu
-
Grikių plovas su vištiena
-
Bulvių košė su spirgais
-
Grikių košė su grybais
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Skani manų košė
Avižų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Avižiniai dribsniai,
4 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Žalumynai
- Kondensuotas pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...