
Avižų košė
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų košės kukuliai
-
Desertinė grikių košė
-
Manų apkepas su razinomis
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Vištiena su ryžiais
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Makaroniada
-
Kopūstienė su grybais
-
Perlinių kruopų košė
-
Ryžių košė
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Kepti obuoliai
-
Bulvių košė su sūriu
-
Grikių košė su daržovėm
-
Grikių rizotas
-
Manų košė su bananais
-
Obuolių košė
Avižų košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Avižiniai dribsniai,
4 valgomieji šaukštai - Cukrus
- Žalumynai
- Kondensuotas pienas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižiniai dribsniai supilami į pasūdytą vandenį ir užvirinami. Jei norima, įberiama prieskoninių žalumynų. Kai dribsniai suminkštėja, košė išverčiama į pašildytą lėkštę, apipilama grietine arba kondensuotu pienu ir apibarstoma cukrumi.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...