
Moliūginė košė
INGREDIENTAI:
120 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
1.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
600 gramų | moliūgai |
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi, apverdami truputyje vandens. Tada išgriebiami, nusausinami, sugrūdami, įpilama pieno, įdedama 60 g sviesto, suberiamos manų kruopos, cukraus, druska, ir masė verdama ant mažos ugnies. Košė tiekiama užpilta tirpintu sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių košė su daržovėm
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Rabarbarų tyrė
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Rytietiškas rizotas
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Bulvių košė su vištiena
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Tarkuotų bulvių košė
-
Morkų ir bulvių košė
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Manų košė su bananais
-
Grikių gėlės
-
Manų košės kukuliai
Moliūginė košė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sviestas,
120 gramų -
Manų kruopos,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Moliūgai,
600 gramų - Druska
-
Pienas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi, apverdami truputyje vandens. Tada išgriebiami, nusausinami, sugrūdami, įpilama pieno, įdedama 60 g sviesto, suberiamos manų kruopos, cukraus, druska, ir masė verdama ant mažos ugnies. Košė tiekiama užpilta tirpintu sviestu.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Inesa
2011-09-27 21:55
O as moliuga tarkuoju ir verdu tik piene, po to dedu soros kruopos. Druskos,sviesto pagal skoni.Taip gamino mano močiute. :super2:
-
goblin
2011-09-27 19:50
Nedėjau cukraus, nes moliūgas saldus. Ir sviesto tik pusę nurodyto kiekio. :ok:
-
šiaipsau
2011-09-27 18:45
Visiems papasakosiu, kad labai faina košė! :bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...