
Bostono žuvienė
INGREDIENTAI:
500 gramų | bulvių (kubeliais pjaustytos) |
šiek tiek | žalumynų |
0.5 litro | sultinys (mėsos) |
0.5 litro | pienas |
750 gramų | menkės |
200 gramų | svogūnai |
200 gramų | paprika |
200 gramų | salierai |
2 valgomieji šaukštai | kiaulienos lašiniai (kubeliais pjaustyti) |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvis supjaustoma porcijomis. Oda ir kaulai 30 min. paverdami 1,5L vandens kartu su gabalėliais supjaustytu salieru. Į kitą puodą suberiami žiedais supjaustyti svogūnai, saldieji ankštiniai pipirai, smulkiai supjaustyti likusieji salierai, kubeliais supjaustyti lašinukai. Viskas pakepinama, po to praskiedžiama žuvies sultiniu ir pienu. Bulvės 30 min. paverdamos su smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais, po to jos sudedamos į sriubą, kartu sukrečiami žuvies kubeliai. Viskas dar 10 min. paverdama ant nedidelės ugnies. Įpilama grietinėlės, įberiama druskos ir pipirų. Prieš duodant valgyti, į kiekvieną lėkštę gausiai įberiama supjaustytų petražolių lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiršta raugintų kopūstų su jautiena sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Alaus sriuba
-
Pomidorų sriuba
-
Grybų sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Vištienos sultinys
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Jogurtinė sriuba
-
Burokėlių sriuba pradedantiems
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Karpių sriuba su razinomis
-
Arvydo šaltibarščiai
-
Vištiena su sultiniu
Bostono žuvienė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės, kubeliais pjaustytos,
500 gramų - Žalumynai
-
Sultinys, mėsos,
0.5 litro -
Pienas,
0.5 litro -
Menkės,
750 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Paprika,
200 gramų -
Salierai,
200 gramų -
Kiaulienos lašiniai, kubeliais pjaustyti,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis supjaustoma porcijomis. Oda ir kaulai 30 min. paverdami 1,5L vandens kartu su gabalėliais supjaustytu salieru. Į kitą puodą suberiami žiedais supjaustyti svogūnai, saldieji ankštiniai pipirai, smulkiai supjaustyti likusieji salierai, kubeliais supjaustyti lašinukai. Viskas pakepinama, po to praskiedžiama žuvies sultiniu ir pienu. Bulvės 30 min. paverdamos su smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais, po to jos sudedamos į sriubą, kartu sukrečiami žuvies kubeliai. Viskas dar 10 min. paverdama ant nedidelės ugnies. Įpilama grietinėlės, įberiama druskos ir pipirų. Prieš duodant valgyti, į kiekvieną lėkštę gausiai įberiama supjaustytų petražolių lapelių.
Reklama:
Komentarai (5)
-
vika
2009-06-28 19:46
CIA PANASIAU I DARZOVIU SRIUBA,O NE I ZUVIENE %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...