Bostono žuvienė
INGREDIENTAI:
500 gramų | bulvių (kubeliais pjaustytos) |
šiek tiek | žalumynų |
0.5 litro | sultinys (mėsos) |
0.5 litro | pienas |
750 gramų | menkės |
200 gramų | svogūnai |
200 gramų | paprika |
200 gramų | salierai |
2 valgomieji šaukštai | kiaulienos lašiniai (kubeliais pjaustyti) |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvis supjaustoma porcijomis. Oda ir kaulai 30 min. paverdami 1,5L vandens kartu su gabalėliais supjaustytu salieru. Į kitą puodą suberiami žiedais supjaustyti svogūnai, saldieji ankštiniai pipirai, smulkiai supjaustyti likusieji salierai, kubeliais supjaustyti lašinukai. Viskas pakepinama, po to praskiedžiama žuvies sultiniu ir pienu. Bulvės 30 min. paverdamos su smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais, po to jos sudedamos į sriubą, kartu sukrečiami žuvies kubeliai. Viskas dar 10 min. paverdama ant nedidelės ugnies. Įpilama grietinėlės, įberiama druskos ir pipirų. Prieš duodant valgyti, į kiekvieną lėkštę gausiai įberiama supjaustytų petražolių lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Koldūnų sriuba
- Toskanos pupelių sriuba
- Tiršta pieniška daržovių sriuba
- Šalta ispaniška sriuba
- Moliūgų sriuba
- Mėlynių sriuba
- Soti sriuba
- Šaltibarščiai
- Maltos mėsos ir porų sriuba
- Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
- Trinta svogūnų sriuba
- Margaritos šaltibarščiai
- Sūrio sriuba su krevetėmis
- Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
- Mėlynių sriuba
- Pertrinta pievagrybių sriuba
- Burokėlių sriuba
- Šparaginių pupelių sriuba
- Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
- Sriuba "Dieta"
Bostono žuvienė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės, kubeliais pjaustytos,
500 gramų - Žalumynai
-
Sultinys, mėsos,
0.5 litro -
Pienas,
0.5 litro -
Menkės,
750 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Paprika,
200 gramų -
Salierai,
200 gramų -
Kiaulienos lašiniai, kubeliais pjaustyti,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis supjaustoma porcijomis. Oda ir kaulai 30 min. paverdami 1,5L vandens kartu su gabalėliais supjaustytu salieru. Į kitą puodą suberiami žiedais supjaustyti svogūnai, saldieji ankštiniai pipirai, smulkiai supjaustyti likusieji salierai, kubeliais supjaustyti lašinukai. Viskas pakepinama, po to praskiedžiama žuvies sultiniu ir pienu. Bulvės 30 min. paverdamos su smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais, po to jos sudedamos į sriubą, kartu sukrečiami žuvies kubeliai. Viskas dar 10 min. paverdama ant nedidelės ugnies. Įpilama grietinėlės, įberiama druskos ir pipirų. Prieš duodant valgyti, į kiekvieną lėkštę gausiai įberiama supjaustytų petražolių lapelių.
Reklama:
Komentarai (5)
-
vika
2009-06-28 19:46
CIA PANASIAU I DARZOVIU SRIUBA,O NE I ZUVIENE %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...