Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Bulvės su česnakais
INGREDIENTAI:
| 5 vienetai | bulvių |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Sūrio rutuliukai
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Sūrių užkandelė
-
Čeburekai su grybais
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Mylimųjų pica
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Keptas sūris
-
Krevetės patale
-
Mini sumuštinukai
-
Padažas su avokadais
-
Silkė su pomidorais
-
Braškės šokolade
-
Sūrio kamuoliukai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Šokoladiniai vaisiai
Bulvės su česnakais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
