Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.

Bulvės su česnakais
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Cukinija su feta sūriu
-
Apkeptas sūris
-
Pikantiškos rožytės
-
Keptų paprikų užkandis
-
Mažos sūrio picos
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Pyragėliai su kmynais
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Lavašo sumuštiniai
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Lavašo suktinukai
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Kepenų paštetas
-
SPELTOS pica
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Silkė burokėlių patale
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
Bulvės su česnakais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...