Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.

Bulvės su česnakais
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota silkės filė
-
Baklažanų ir sūrio užkandėlė
-
Naminis varškės sūris
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Karališkos krevetės
-
Sūrio sausainiai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Baltoji trobelė
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Daržovių užkandėlė
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
Bulvės su česnakais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...