Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.

Bulvės su česnakais
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Krevetės šoninės patale
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Girti čeburėkai
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Lenkiškai virti vėžiai
-
Omletas su krevetėmis
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Užkanda "Lelijos"
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Silkės užkandelė
Bulvės su česnakais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...