Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Bulvės su česnakais
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota silkės filė
-
Silkė su morkomis
-
Velykų belaukiant
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Vaisių vėrinukai
-
Rūkyti lašiniai
-
Vytinta išpjova
-
Sūrios lazdelės
-
Silkė burokėlių patale
-
Traktoristo pietūs
-
Įdarytas agurotis
-
Voriuko formos kiaušiniai
-
Užkandėlė su šonine
-
Keptas sūris
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Farširuota lydeka
-
Įdaryti pomidorai
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Obuoliai su varške
-
Pomidorų mėsainis
Bulvės su česnakais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...