Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.

Bulvės su česnakais
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšeliai su daržovėmis
-
Sūrios lazdelės
-
Užkandukai
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Krekerių užkandėlė
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Lietuviški "sushiai"
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Rūkytas lynas
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Sūrių užkandelė
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Krevečių sumuštiniai
Bulvės su česnakais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...