Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.

Bulvės su česnakais
INGREDIENTAI:
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių puokštė
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Duonos riekutės tešloje
-
Krepšeliai su daržovėmis
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Omleto keksiukai
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Keptas varškės sūris
-
Omletas
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Duona su česnaku
-
Omletas su špinatais
-
Galva
-
Brusketa
-
Bulvių kamuoliukai
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
Bulvės su česnakais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui dar reikės. 5—6 skiltelės česnako, 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, druskos.
Žalios bulvės nuskutamos, stambiai supjaustomos ir verdamos ant silpnos ugnies. Išvirusios nusunkiamos, sudedamos į lėkštes ir gausiai apibarstomos petražolių lapeliais. Atskirai patiekiamas padažas.
Padažui česnakai smulkiai sukapojami, įpilami 2 šaukštai aliejaus, šaukštas 9% acto, pasūdoma ir išplakama. Valgomas šaltas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...