Daniška bagetė
INGREDIENTAI:
2 vienetai | batonas (prancūziškas) |
100 gramų | sviestas (sūdytas) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
4 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
- Labai skanūs sumuštiniai
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Omletas mažiesiems
- Šventiniai braškių vėrinukai
- Žuvis tešloje
- Šventinis lavašo vyniotinis
- Kepenų paštetas
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Kepta duona su įmantriu padažu
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Pomidorų užkandėlė su mocarela
- Duona su įdaru
- Ant grotelių keptos daržovės
- Braškės šokolade
- Karštas aštrus užkandis iš pupelių
- Paprikos užkandėlė su varške
- Apkeptas sūris
- Burokėlių ir svogūnų puokštė
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
Daniška bagetė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Batonas, prancūziškas,
2 vienetai -
Sviestas, sūdytas,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...