
Daniška bagetė
INGREDIENTAI:
2 vienetai | batonas (prancūziškas) |
100 gramų | sviestas (sūdytas) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
4 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Obuoliai tešloje
-
Užkanda "Braškės"
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Vytinta išpjova
-
Meilės pica su Spelta
-
Užkandukai
-
Omletas su špinatais
-
Šokoladinės vynuogės
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Duona su česnaku
-
Užkandėlė su šonine
-
Vištos spurgos
-
Kumpio suktinukai
-
Dešriukai
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
Daniška bagetė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Batonas, prancūziškas,
2 vienetai -
Sviestas, sūdytas,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...