Daniška bagetė
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | batonas (prancūziškas) |
| 100 gramų | sviestas (sūdytas) |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Krepšeliai su daržovėmis
-
Kepti kukurūzai
-
Užtepėlė su tunu
-
Įdarytas agurotis
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Pitos su grybais
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Piciukai
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Sūrio kamuoliukai
-
Varškės ir duonos blynai
-
Rūkytas lynas
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Švediški vėžiai
Daniška bagetė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Batonas, prancūziškas,
2 vienetai -
Sviestas, sūdytas,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
