![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Daniška bagetė
INGREDIENTAI:
2 vienetai | batonas (prancūziškas) |
100 gramų | sviestas (sūdytas) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
4 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltiena
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Kibinai
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Silkės užkandelė
-
Olandiška silkė
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Duonos riekutės tešloje
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Šokoladinės vynuogės
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Avokadas su varške
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
Daniška bagetė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Batonas, prancūziškas,
2 vienetai -
Sviestas, sūdytas,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...