
Daniška bagetė
INGREDIENTAI:
2 vienetai | batonas (prancūziškas) |
100 gramų | sviestas (sūdytas) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
4 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Pingviniukai
-
Įdaryti pomidorai
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Kepenų paštetas
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Pomidoriukai
-
Silkė su saulėgražomis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Buritos (burritos)
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
Daniška bagetė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Batonas, prancūziškas,
2 vienetai -
Sviestas, sūdytas,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...