
Daniška bagetė
INGREDIENTAI:
2 vienetai | batonas (prancūziškas) |
100 gramų | sviestas (sūdytas) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
4 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pusryčių užkandėlė
-
Salotos ananase
-
Kepenų paštetas
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Traktoristo pietūs
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Krevetės
-
Kumpio suktinukai
-
Bulvių traškučiai
-
Roterdamo riekelės
-
Vaisių vėrinukai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Girti čeburėkai
-
Seniai besmegeniai
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Krevetės patale
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Skrebučiai
-
Žiemos skanumynas
Daniška bagetė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Batonas, prancūziškas,
2 vienetai -
Sviestas, sūdytas,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...