
Daniška bagetė
INGREDIENTAI:
2 vienetai | batonas (prancūziškas) |
100 gramų | sviestas (sūdytas) |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
4 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Krepšeliai su daržovėmis
-
Kumpio suktinukai
-
Šventiniai braškių vėrinukai
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Olgos šventinė silkutė
-
Keptos krevetės
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Įdarytos bulvės
-
Krevetės patale
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Parmezano morengai
-
Ispanijos omletas
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Lašišos vėrinukai
-
Sumuštinukai
-
Įdarytų paprikų užkandis
Daniška bagetė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Batonas, prancūziškas,
2 vienetai -
Sviestas, sūdytas,
100 gramų -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svietą ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padarome įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuką žalumynų sviesto. Dedame į orkaitę kokias 5 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...