Vištienos blauzdeles išverdame ir tada nuimame nuo kaulų ir susmulkiname.
Bulves ir morkas nuvalome, susipjaustome ir metame į verdantį vandenį. Taip apt dedame smulkintą svogūną. Šiek tiek pavirus sudedame smulkintą vištieną. Sriubą sutriname.
Beriame visus prieskonius: gvazdikėlš, raudonėlius, čiobrelius, citrinos sultis. Dar šiek tiek pavirus sudedame grietinėlę, česnakus, sūrį ir paskrudintą duoną, supjaustytą kubeliais.
Prieš patiekiant papuošiame žalumynais.

Daržovių sriubytė "Vasara"
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | vištų blauzdelės |
2 litrai | vanduo |
1 vienetas | bulvių |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | gvazdikėliai |
1 vienetas | morkos |
0.5 vieneto | svogūnai (laiškai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | džiovintas raudonėlis |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
30 gramų | grietinėlės, 35% |
50 gramų | sūris |
1 sauja | svogūnai (laiškai) |
1 sauja | krapai |
2 vienetai | duona (riekės, balta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Lapienė
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Bananų sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Lietuviška kopūstienė
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Porų trinta sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Jautienos sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Sriuba "Charčio"
-
Kopūstų sriuba
-
Agurkinė sriuba
Daržovių sriubytė "Vasara"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų blauzdelės,
3 vienetai -
Vanduo,
2 litrai -
Bulvės,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Gvazdikėliai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
0.5 vieneto -
Džiovintas raudonėlis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Čiobreliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%,
30 gramų -
Sūris,
50 gramų -
Svogūnai, laiškai,
1 sauja -
Krapai,
1 sauja -
Duona, riekės, balta,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos blauzdeles išverdame ir tada nuimame nuo kaulų ir susmulkiname.
Bulves ir morkas nuvalome, susipjaustome ir metame į verdantį vandenį. Taip apt dedame smulkintą svogūną. Šiek tiek pavirus sudedame smulkintą vištieną. Sriubą sutriname.
Beriame visus prieskonius: gvazdikėlš, raudonėlius, čiobrelius, citrinos sultis. Dar šiek tiek pavirus sudedame grietinėlę, česnakus, sūrį ir paskrudintą duoną, supjaustytą kubeliais.
Prieš patiekiant papuošiame žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...