Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.

Dešrelės raudoname vyne
INGREDIENTAI:
4 vienetai | dešrelės |
1 stiklinė | raudonas vynas |
50 gramų | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | mairūnas |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių kamuoliukai
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Pievagrybių garnyras
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Žalumynų indeliai su krevetėmis
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Silkė su svogūniukais
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Maltinukai drebučiuose
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Lietuviški "sushiai"
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Džiovinti kopūstai
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Saldus užkandis
-
Duona su įdaru
Dešrelės raudoname vyne
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Dešrelės,
4 vienetai -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai, malti,
50 gramų - Čiobreliai
- Mairūnas
-
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...