Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
Dešrelės raudoname vyne
INGREDIENTAI:
4 vienetai | dešrelės |
1 stiklinė | raudonas vynas |
50 gramų | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | mairūnas |
1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Greitas užkandis
- Silkė su burokėliais
- Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
- Tobulas mėsainis
- Omletas su krevetėmis
- Tuno pica
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
- Vasaros ežiukas
- Pica su jūros gėrybėmis
- Sultingas Kebabas
- Užtepėlė su tunu
- Kiškienos paštetas
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Silkė su persikais
- Krabų lazdelių kukuliai
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Traškios sūrio lazdelės
- Valentino sumuštinukai
- Žalumynų indeliai su krevetėmis
- Kiaušinienė su varškės sūriu
Dešrelės raudoname vyne
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Dešrelės,
4 vienetai -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai, malti,
50 gramų - Čiobreliai
- Mairūnas
-
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...