Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
Dešrelės raudoname vyne
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | dešrelės |
| 1 stiklinė | raudonas vynas |
| 50 gramų | džiūvėsėliai (malti) |
| šiek tiek | čiobreliai |
| šiek tiek | mairūnas |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapas) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Omletas su kumpiu
-
Omletas
-
Krevetės patale
-
Avokadai su krevetėmis
-
Roterdamo riekelės
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Žuvies tortas
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Omletas su krevetėmis
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Gaspadoriaus užkanda
Dešrelės raudoname vyne
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Dešrelės,
4 vienetai -
Raudonas vynas,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai, malti,
50 gramų - Čiobreliai
- Mairūnas
-
Lauro lapai, lapas,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dešreles nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Paskrudinti aliejuje, perdėti į lėkštę. Tuose pačiuose riebaluose paskrudinti batono trupinius, supilti vyną ir 10 min. virti pridengus ant mažos ugnies.
Suberti prieskonius, įmesti dešreles ir dar šiek tiek patroškinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
