
Džiovintų grybų paštetas
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (džiovinti) |
5 vienetai | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Parmezano morengai
-
Obuoliai skarelėse
-
Įdaryti agurkai
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Bulvių kamuoliukai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Sūdytos silkės aliejuje
-
Virtinukai su grybais
-
Skanios "Bačkutės"
-
Sūrio suktinukai
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Skrebučiai
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Avokadai su krevetėmis
-
Sūrio sausainiai
-
Spalvingi iešmeliai
-
Tortilijos su kumpeliu
Džiovintų grybų paštetas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai, džiovinti,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
5 vienetai -
Sviestas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...