
Džiovintų grybų paštetas
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (džiovinti) |
5 vienetai | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Sūri širdelė
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Kūčiukai
-
Krevečių užkandėlė su majonezu
-
Faršo vyniotinis
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Žuvies tortas
-
Cukinijų gardėsis
-
Piršteliai su aguonomis
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Cukinija su feta sūriu
-
Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Vištienos drebučiai
-
Rūkyti lašiniai
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Pusryčiai puodelyje
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
Džiovintų grybų paštetas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai, džiovinti,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
5 vienetai -
Sviestas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...