Džiovintų grybų paštetas
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (džiovinti) |
5 vienetai | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
- Keptų paprikų užkandis
- Įdaryti kiaušiniai
- Silkės pataluos vyniotinis
- Švediški vėžiai
- Tuno - lašišos užkandinis tortas
- Bulvių ir lašišos kukuliai
- Piciukai
- Labai greita kiaušinių užtepėlė
- Silkė su daržovėmis
- Gardūs vištienos piršteliai
- Šventiniai braškių vėrinukai
- Sūrio ritinukai
- Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
- Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
- Mumijos
- Pikantiški krepšeliai
- Ispaniški sandvičiai
- Vasaros ežiukas
- Jaučio liežuvio užkanda
Džiovintų grybų paštetas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai, džiovinti,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
5 vienetai -
Sviestas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...