
Džiovintų grybų paštetas
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (džiovinti) |
5 vienetai | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešriukai
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Skani užkandėlė
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Silkė su saulėgražomis
-
Omletas su riešutais
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Silkė su svogūniukais
-
Varškės kamuolėliai
-
Naminė pica su faršu
-
Maltinukai drebučiuose
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Švelnioji silkė
-
Silkė su persikais
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Bulviniai traškučiai
Džiovintų grybų paštetas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai, džiovinti,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
5 vienetai -
Sviestas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...