
Džiovintų grybų paštetas
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (džiovinti) |
5 vienetai | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Hamburgeris
-
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
-
Ežiukai
-
Daržovės drebučiuose
-
Silkė su svogūniukais
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Bulvytės fri
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Svogūnai prie alaus
-
Ūmėdės padaže
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Skani užkandėlė
-
Grybų užkandis
-
Krevečių sumuštiniai
-
Pikantiškas sūris
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
Džiovintų grybų paštetas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai, džiovinti,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
5 vienetai -
Sviestas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...