Džiovintų grybų paštetas
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (džiovinti) |
5 vienetai | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Girti čeburėkai
- Suši su lašiša
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Skrudintos alyvuogės
- Skaniausia lešių užtepėlė
- Keptų kalmarų užkandėlė
- Grybų užkandis
- Virtų kiaušinių pusryčiai
- Antienos filė su vyšnių padažu
- Traškūs svogūnų žiedai
- Kiškienos paštetas
- Įdaryti pomidorai
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Kepti moliūgai
- Salotos „Antikvaras“
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Krevetės šoninės patale
- Lenkiškai virti vėžiai
- Varškės ir duonos blynai
- Pica
Džiovintų grybų paštetas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai, džiovinti,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
5 vienetai -
Sviestas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...