
Džiovintų grybų paštetas
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (džiovinti) |
5 vienetai | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandėlė su šonine
-
Ispanijos omletas
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Vasaros ežiukas
-
Šaltiena
-
Vasariškas omletas
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Keptos krevetės
-
Duonos riekutės tešloje
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Kepti kiaušiniai
-
Įdaryti artišokai
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Baklažanų suktinukai
Džiovintų grybų paštetas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai, džiovinti,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
5 vienetai -
Sviestas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...