
Grietinėlės desertas su karštame vyne virtomis spanguolėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
75 gramai | želės cukrus „multi“ | |
1 valgomasis šaukštas | baltas vynas (karšto) | |
2 arbatiniai šaukšteliai | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
Virtos uogoms: | ||
50 mililitrų | karšto vyno | |
50 gramų | spanguolės (arba bruknių) | |
2 valgomieji šaukštai | dansukker cukrus farinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, vanilinį cukrų, želės cukrų ir pavirkite 30 sek. Įpilkite 1 šaukštą karšto baltojo vyno, išmaišykite.
2.
Supilkite į keturias taures ir atšaldykite.
3.
Prikaistuvyje užvirkite karštą vyną ir cukrų „Farinas“. Nukelkite prikaistuvį nuo viryklės ir suberkite spanguoles arba bruknes. Palikite bent 1 val.
4.
Šaukšteliu sudėkite uogas ant grietinėlės deserto ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Abrikosų laiveliai
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Naminiai "Bounti"
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Bananai šokolade
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Želė desertas "Afrika"
-
Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Varškės skanėstas
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
-
Šokoladinis kremas, glaistytas mėtine morengų mase
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Pudingas
-
Šokoladiniai ledai
-
Virtų kriaušių desertas
-
Mango ledai
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Ridikėlių traškučiai
-
Karamelinės lazdelės
Grietinėlės desertas su karštame vyne virtomis spanguolėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%,
400 mililitrų -
Želės cukrus „Multi“,
75 gramai -
Baltas vynas, karšto,
1 valgomasis šaukštas -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Karštas vynas,
50 mililitrų -
Spanguolės, arba bruknių,
50 gramų -
Dansukker cukrus Farinas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prikaistuvyje sumaišykite grietinėlę, vanilinį cukrų, želės cukrų ir pavirkite 30 sek. Įpilkite 1 šaukštą karšto baltojo vyno, išmaišykite.
Supilkite į keturias taures ir atšaldykite.
Prikaistuvyje užvirkite karštą vyną ir cukrų „Farinas“. Nukelkite prikaistuvį nuo viryklės ir suberkite spanguoles arba bruknes. Palikite bent 1 val.
Šaukšteliu sudėkite uogas ant grietinėlės deserto ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...