
Grybai su lašiniukais
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti, supjaustyti ir apvirti grybai sukrečiami į puodą. Lašiniukai supjaustomi, pakepinami su susmulkintu svogūnu ir supilami ant grybų. Užpilama truputis grybų sultinio, įberiama pakepintų miltų su druska, patroškinama. Vėliausiai supilama grietinė. Grybai tiekiami karšti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Keptos krevetės
-
Šokoladinės braškės
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Karališki pusryčiai
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Grybai krepšeliuose
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Kiaušinienė su batonu
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Kaimiškas sumuštinis
-
Cukinijos lazdeles
-
Kiaušinienė
-
Virti vėžiai
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Vegetariški čeburėkai
Grybai su lašiniukais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, supjaustyti ir apvirti grybai sukrečiami į puodą. Lašiniukai supjaustomi, pakepinami su susmulkintu svogūnu ir supilami ant grybų. Užpilama truputis grybų sultinio, įberiama pakepintų miltų su druska, patroškinama. Vėliausiai supilama grietinė. Grybai tiekiami karšti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...