Grybai su lašiniukais
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti, supjaustyti ir apvirti grybai sukrečiami į puodą. Lašiniukai supjaustomi, pakepinami su susmulkintu svogūnu ir supilami ant grybų. Užpilama truputis grybų sultinio, įberiama pakepintų miltų su druska, patroškinama. Vėliausiai supilama grietinė. Grybai tiekiami karšti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keksiukiniai pusryčiai
- Pyragėliai su daržovėmis
- Užtepėlė
- Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
- Naminiai traskuciai
- Valentino sumuštinukai
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Silkės užkandėlė
- Karšti sumuštiniai su šprotais
- Karštos bandelės
- Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
- Pica
- Lašišos bokšteliai
- Varškės užtepėlė su prieskoniais
- Pica su jūros gėrybėmis
- Suši su lašiša
- Keptos krevetės
- Skanūs sumuštiniai
- Seniai besmegeniai
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
Grybai su lašiniukais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, supjaustyti ir apvirti grybai sukrečiami į puodą. Lašiniukai supjaustomi, pakepinami su susmulkintu svogūnu ir supilami ant grybų. Užpilama truputis grybų sultinio, įberiama pakepintų miltų su druska, patroškinama. Vėliausiai supilama grietinė. Grybai tiekiami karšti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...