
Grybai su lašiniukais
INGREDIENTAI:
500 gramų | grybai |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti, supjaustyti ir apvirti grybai sukrečiami į puodą. Lašiniukai supjaustomi, pakepinami su susmulkintu svogūnu ir supilami ant grybų. Užpilama truputis grybų sultinio, įberiama pakepintų miltų su druska, patroškinama. Vėliausiai supilama grietinė. Grybai tiekiami karšti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Įdarytos bulvės
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Omletas
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Salotos „Antikvaras“
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Keptų paprikų užkandis
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Saldus užkandis
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Pingviniukai
-
Silkės užtepėlė
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Greitas užkandis
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Suši su krabų lazdelėmis
Grybai su lašiniukais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, supjaustyti ir apvirti grybai sukrečiami į puodą. Lašiniukai supjaustomi, pakepinami su susmulkintu svogūnu ir supilami ant grybų. Užpilama truputis grybų sultinio, įberiama pakepintų miltų su druska, patroškinama. Vėliausiai supilama grietinė. Grybai tiekiami karšti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...