
Havajų pica
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
160 mililitrų | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
250 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
20 gramų | mielės |
šiek tiek | ananasų (konservuoti) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
200 gramų | jautiena (kumpis) |
šiek tiek | pomidorų padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Užminkome tešlą, kai pakils, plonai iškočiojame ir dedame į skardelę, tada ištepame padažu ir sudedame visus likusius produktus. Kepame orkaitėje apie 15-20 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta jautiena
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Ūkininko suktinukas
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Jautienos šašlykas
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Kepti ryžiai
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Aštrus šašlykas
-
Lietiniai su grybais
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Kepti cukinijų griežinėliai
Havajų pica
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
160 mililitrų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Mielės,
20 gramų - Ananasai, konservuoti
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Jautiena, kumpis,
200 gramų - Pomidorų padažas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užminkome tešlą, kai pakils, plonai iškočiojame ir dedame į skardelę, tada ištepame padažu ir sudedame visus likusius produktus. Kepame orkaitėje apie 15-20 min.
Reklama:
Komentarai (6)
-
lukas
2011-04-25 14:42
man asmeniskai pati megiamiausia pica
-
hm..
2011-02-25 19:07
:-? nelabai suprantu, kodel neparasete, kaip viska reikia gaminti, turiu omenyje, kodel neparasete, kaip gaminti picos pado..
-
gurmanas
2010-10-17 16:22
pica dangiško skonio :super: :-D :-) ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...