Įdaryta kopūsto gūžė padaže
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kopūstai |
40 gramų | grybai (džiovinti) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
60 gramų | dešra |
12 vienetų | slyvos (džiovintos) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 valgomasis šaukštas | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į pasūdytą, pasaldintą verdantį vandenį ir išverdama. Grybai išverdami, sumalami kartu su kietai virtais kiaušiniais ir kumpiu, pagardinama prieskoniais. Tos masės dedama tarp kopūsto lapų, suspaudžiama ir sudedama į riebalais išteptą indą. Išmirkytos slyvos išverdamos, ištrinamos pro sietelį, sudedami kiaušinių tryniai, tarkuoti krienai, pagardinama ir užpilama ant kopūstų. Viskas apkepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos kotletai
- Rūkytas kumpis, keptas folijoje
- Kepta menkė
- Kiaulienos šašlykas majoneze
- Keptas kiaulienos kumpis
- Pikantiškoji kiauliena
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- Dešrelių pynė
- Šašlykiukai storuliukams
- Kotletai su daržovių įdaru
- Sprandinės kepsnys ant grotelių
- Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
- Virtiniai su mėsa
- Keptas veršienos kumpis su obuoliais
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Veršienos pjausniai
- Jautiena kopūstų padaže
- Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
- Kiaulienos guliašas
- Įdaryta cukinija
Įdaryta kopūsto gūžė padaže
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
800 gramų -
Grybai, džiovinti,
40 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Dešra,
60 gramų -
Slyvos, džiovintos,
12 vienetų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Krienai, tarkuoti,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į pasūdytą, pasaldintą verdantį vandenį ir išverdama. Grybai išverdami, sumalami kartu su kietai virtais kiaušiniais ir kumpiu, pagardinama prieskoniais. Tos masės dedama tarp kopūsto lapų, suspaudžiama ir sudedama į riebalais išteptą indą. Išmirkytos slyvos išverdamos, ištrinamos pro sietelį, sudedami kiaušinių tryniai, tarkuoti krienai, pagardinama ir užpilama ant kopūstų. Viskas apkepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Dina
2009-12-11 10:54
:super: :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...