
Įdaryta kopūsto gūžė padaže
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | kopūstai |
40 gramų | grybai (džiovinti) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
60 gramų | dešra |
12 vienetų | slyvos (džiovintos) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 valgomasis šaukštas | krienai (tarkuoti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į pasūdytą, pasaldintą verdantį vandenį ir išverdama. Grybai išverdami, sumalami kartu su kietai virtais kiaušiniais ir kumpiu, pagardinama prieskoniais. Tos masės dedama tarp kopūsto lapų, suspaudžiama ir sudedama į riebalais išteptą indą. Išmirkytos slyvos išverdamos, ištrinamos pro sietelį, sudedami kiaušinių tryniai, tarkuoti krienai, pagardinama ir užpilama ant kopūstų. Viskas apkepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Kotletukai
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Keptas kumpis
-
Kiauliena su aguročiais
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Sprandinės kepsnys
-
Suktinukai patale
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
Įdaryta kopūsto gūžė padaže
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
800 gramų -
Grybai, džiovinti,
40 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Dešra,
60 gramų -
Slyvos, džiovintos,
12 vienetų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Krienai, tarkuoti,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į pasūdytą, pasaldintą verdantį vandenį ir išverdama. Grybai išverdami, sumalami kartu su kietai virtais kiaušiniais ir kumpiu, pagardinama prieskoniais. Tos masės dedama tarp kopūsto lapų, suspaudžiama ir sudedama į riebalais išteptą indą. Išmirkytos slyvos išverdamos, ištrinamos pro sietelį, sudedami kiaušinių tryniai, tarkuoti krienai, pagardinama ir užpilama ant kopūstų. Viskas apkepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Dina
2009-12-11 10:54
:super: :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...