Kiškio kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | kiškiena (kiškis) |
| 150 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 0.5 stiklinės | acto |
| 2 stiklinės | raudonas vynas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Iškepęs kiškis atšaldomas, supjaustomas. Patiekiamas su raudonųjų kopūstų salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Vasaros šašlykas
-
Kepsnys su makaronais
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Kepta aviena
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Buritos (burritos)
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Aštrus karbonadas
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Įdaryta paprika
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Veršienos šašlykas
-
Kotletukai su morkomis
Kiškio kepsnys
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena, kiškis,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
150 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
0.5 stiklinės -
Raudonas vynas,
2 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Lauro lapai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Iškepęs kiškis atšaldomas, supjaustomas. Patiekiamas su raudonųjų kopūstų salotomis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
