
Kiškio kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiškiena (kiškis) |
150 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
0.5 stiklinės | acto |
2 stiklinės | raudonas vynas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Iškepęs kiškis atšaldomas, supjaustomas. Patiekiamas su raudonųjų kopūstų salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Steikai
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Šašlykai su majonezu
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Čenachai
-
Pyragas su kukuliais
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Kepsnys su makaronais
-
Veršienos kepsnys
-
Veršienos kotletukai
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
Kiškio kepsnys
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena, kiškis,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
150 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
0.5 stiklinės -
Raudonas vynas,
2 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Lauro lapai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas. Kiškis užpilamas marinatu (actas su vynu, druska, cukrus, lauras, pipirai) ir laikomas šaltoje vietoje 2 dienas. Išimta iš marinato mėsa apdžiovinama, prismaigstoma juostelėmis supjaustytų lašinių, dedama į keptuvą, įpilama 1 stiklinė marinato ir kepama, nuolat palaistant, kol mėsa suminkštėja. Iškepęs kiškis atšaldomas, supjaustomas. Patiekiamas su raudonųjų kopūstų salotomis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...