
Kaliaropių kepsniukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kaliaropės |
2 vienetai | kiaušiniai |
6 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nulupkite kaliaropes ir supjaustykite griežinėliais. Pabarstykite iš abiejų pusių druska ir palikite 10 - 15 min. pasimarinuoti. Išplakite kiaušinius. Kaliaropių griežinėlius suvilgykite į kiaušinį, po to apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite kol gražiai pagels. Išimkite iš keptuvės kepsniukus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Traškios vištienos juostelės
-
Piciukai
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Kepenelių vyniotinis
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Lazdelės su sūriu
-
Omletas su krevetėmis
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Vytintos dešros
-
Kepti moliūgai
-
Kibinai
-
Pyragėliai su kmynais
-
Vasariškas omletas
Kaliaropių kepsniukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kaliaropės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai, malti,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupkite kaliaropes ir supjaustykite griežinėliais. Pabarstykite iš abiejų pusių druska ir palikite 10 - 15 min. pasimarinuoti. Išplakite kiaušinius. Kaliaropių griežinėlius suvilgykite į kiaušinį, po to apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite kol gražiai pagels. Išimkite iš keptuvės kepsniukus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...