
Kaliaropių kepsniukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kaliaropės |
2 vienetai | kiaušiniai |
6 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nulupkite kaliaropes ir supjaustykite griežinėliais. Pabarstykite iš abiejų pusių druska ir palikite 10 - 15 min. pasimarinuoti. Išplakite kiaušinius. Kaliaropių griežinėlius suvilgykite į kiaušinį, po to apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite kol gražiai pagels. Išimkite iš keptuvės kepsniukus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanų suktinukai
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Keptos krevetės
-
Cukinijų užkanda
-
Baltoji trobelė
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Helovyno užkandžiai
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Girti čeburėkai
-
Bulvių traškučiai
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Pica, kepta keptuvėje
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
Kaliaropių kepsniukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kaliaropės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai, malti,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupkite kaliaropes ir supjaustykite griežinėliais. Pabarstykite iš abiejų pusių druska ir palikite 10 - 15 min. pasimarinuoti. Išplakite kiaušinius. Kaliaropių griežinėlius suvilgykite į kiaušinį, po to apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite kol gražiai pagels. Išimkite iš keptuvės kepsniukus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...