Kaliaropių kepsniukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | kaliaropės |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 6 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (malti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nulupkite kaliaropes ir supjaustykite griežinėliais. Pabarstykite iš abiejų pusių druska ir palikite 10 - 15 min. pasimarinuoti. Išplakite kiaušinius. Kaliaropių griežinėlius suvilgykite į kiaušinį, po to apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite kol gražiai pagels. Išimkite iš keptuvės kepsniukus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Silkės užtepėlė
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Duona su įdaru
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Valgomos „Musmirės“
-
Šokoladinės vynuogės
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Krevetės patale
-
Silkė su ryžiais
-
Pikantiškos sraigės
-
Žvynabudės muštiniai
-
Keptos krevetės
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Jaučio liežuvio užkanda
-
Virtas vyniotinis
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Vegetariškos picutės
-
Šventiniai sumuštiniai
Kaliaropių kepsniukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kaliaropės,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai, malti,
6 valgomieji šaukštai - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupkite kaliaropes ir supjaustykite griežinėliais. Pabarstykite iš abiejų pusių druska ir palikite 10 - 15 min. pasimarinuoti. Išplakite kiaušinius. Kaliaropių griežinėlius suvilgykite į kiaušinį, po to apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite kol gražiai pagels. Išimkite iš keptuvės kepsniukus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
