
Karštas vynas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 butelis | sauso raudono vyno |
90 gramų | cukrus |
1 vienetas | apelsinų (sulčių ir žievelės) |
2 vienetai | cinamono lazdelės |
5 centimetrai | imbieras |
10 vienetų | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į prikaistuvį supilkite vyną, sudėkite imbierą, cinamono lazdeles, gvazdikėlius ir apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.
2.
Atsargiai pakaitinkite ant lengvos ugnies ir palikite bent 20 min.
3.
Suberkite cukrų ir supilkite sirupą. Atsargiai pakaitinkite, kol ištirps cukrus.
4.
Tiekite šiltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Duonos putėsiai
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Braškių svajonė
-
Vaisiai šokolade
-
Velykinis želinių kiaušinių lizdas
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Konjako desertas
-
Natūralių apelsinų sulčių želė
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Obuolių šerbetas
-
Šokoladinis desertas
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Želė su vaisiais
-
Gaivus varškės desertas
-
Sausainių gardėsis su varške
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Vaisių ir žele žiedas
-
Šokolado piure
Karštas vynas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sausas raudonas vynas,
1 butelis -
Cukrus,
90 gramų -
Apelsinai, sulčių ir žievelės,
1 vienetas -
Cinamono lazdelės,
2 vienetai -
Imbieras,
5 centimetrai -
Gvazdikėliai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į prikaistuvį supilkite vyną, sudėkite imbierą, cinamono lazdeles, gvazdikėlius ir apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.
Atsargiai pakaitinkite ant lengvos ugnies ir palikite bent 20 min.
Suberkite cukrų ir supilkite sirupą. Atsargiai pakaitinkite, kol ištirps cukrus.
Tiekite šiltą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...