Batoną perpjauti per pusę išilgai ir kiekvieną puselę perpjauti dar per pusę.
Susmulkinti papriką, pomidorą, saliami, alyvuoges ir sumaišyti su žalumynais, česnaku, majonezu, išplaktu kiaušiniu ir prieskoniais.
Dėti įdaro ant batono gabaliukų ir apibarstyti sūriu.
Kepti apie 15 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.

Karšti užkandžiai "Baguette"
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | prieskoniai |
1 vienetas | batonas (prancūziškas) |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | pomidorai |
300 gramų | saliamis |
100 gramų | alyvuogių |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | žalumynų (krapai ir pan.) |
1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Baklažanų suktinukai
-
SPELTOS pica
-
Skrebučiai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Fondiu iš moliūgo
-
Kepti kukurūzai
-
Kiškienos paštetas
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Cukinija su feta sūriu
-
Mini picos su majonezu
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Įdaryti pomidorai
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Omletas
-
Švelnūs suktinukai
-
Įdaryti avokadai
-
Agurkų užkandis su varškės mase
Karšti užkandžiai "Baguette"
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Majonezas
- Prieskoniai
-
Batonas, prancūziškas,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Saliamis,
300 gramų -
Alyvuogės,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Žalumynai, krapai ir pan.
-
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Batoną perpjauti per pusę išilgai ir kiekvieną puselę perpjauti dar per pusę.
Susmulkinti papriką, pomidorą, saliami, alyvuoges ir sumaišyti su žalumynais, česnaku, majonezu, išplaktu kiaušiniu ir prieskoniais.
Dėti įdaro ant batono gabaliukų ir apibarstyti sūriu.
Kepti apie 15 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...