Moliūgo minkštimą supjaustyti apvaliais gabaliukais.
Česnako skilteles sugrūsti.
Moliūgus įtrinti česnaku.
Miltus sumaišyti su druska.
Moliūgus pavolioti miltų ir druskos mišinyje.
Moliūgų gabaliukus sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių. Ant kiekvieno gabaliuko užberkite šiek tiek smulkintų krapų. Kepti kiekvieną moliūgo gabaliuką 1-1,5 minutės.
Labai skanu su česnakiniu padažu.

Kepti moliūgai
INGREDIENTAI:
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | krapai |
400 gramų | moliūgai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Žuvis tešloje
-
Marinuota silkės filė
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Krevetės šoninės patale
-
Šventinis kelmas
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Traškus migdolų užkandis
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Daržovės drebučiuose
-
Skanios "Bačkutės"
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Skrebučiai mažajam smaližiui
-
Kalmaras vyno padaže
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
Kepti moliūgai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas,
2 skiltelės - Krapai
-
Moliūgai,
400 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgo minkštimą supjaustyti apvaliais gabaliukais.
Česnako skilteles sugrūsti.
Moliūgus įtrinti česnaku.
Miltus sumaišyti su druska.
Moliūgus pavolioti miltų ir druskos mišinyje.
Moliūgų gabaliukus sudėti į įkaitintą aliejų ir kepti iš abiejų pusių. Ant kiekvieno gabaliuko užberkite šiek tiek smulkintų krapų. Kepti kiekvieną moliūgo gabaliuką 1-1,5 minutės.
Labai skanu su česnakiniu padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...