Kepti pievagrybiai
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | pievagrybiai |
| 100 gramų | sviestas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Valentino sumuštinukai
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Mumijos
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Įdarytos paprikos
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Tradicinė silkė
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Užklota pica
-
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
-
Brokoliai tešloje
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Vaisių vėrinukai
-
Vėrinukai su lašiša
-
Duona su įdaru
-
Buritos (burritos)
-
Grybų užkandis
-
Žuvis tešloje
Kepti pievagrybiai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Reklama:
Komentarai (9)
-
aga
2010-10-26 11:53
aha, tikrai , kad aha
-
green_raven
2009-06-06 00:03
Aha, arba vietoj grietinės galima dėti natūralaus skonio jogurtą, ne taip riebu bus ;) :super:
-
spece
2009-02-17 12:59
daug skaniau dar idejus grietines kai jau baigia kept arba pomidoru padazo :aiskinu:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
