
Kepti pievagrybiai
INGREDIENTAI:
500 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Krekerių užkandėlė
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Įdaryti obuoliai
-
Burgundiškos pupelės
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Lietuviški "sushiai"
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Silkė su svogunais marinate
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Įdaryti agurkai
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Pusryčiai puodelyje
-
Kumpio suktinukai
Kepti pievagrybiai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Reklama:
Komentarai (9)
-
aga
2010-10-26 11:53
aha, tikrai , kad aha
-
green_raven
2009-06-06 00:03
Aha, arba vietoj grietinės galima dėti natūralaus skonio jogurtą, ne taip riebu bus ;) :super:
-
spece
2009-02-17 12:59
daug skaniau dar idejus grietines kai jau baigia kept arba pomidoru padazo :aiskinu:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...