Kepti pievagrybiai
INGREDIENTAI:
500 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčių užkandėlė
- Pusryčiai puodelyje
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Šventiniai krepšeliai
- Silkių vyniotiniai
- Pica, kepta keptuvėje
- Stirnienos vyniotiniai
- Kumpio suktinukai
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Valentino sumuštinukai
- Vaisių puokštė su šokolado glajumi
- Silkės su citrina
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Karališki pusryčiai
- Sauliaus kibinai
- Gaivūs lavašo suktinukai
- Pikantiški migdolai
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Greita užkandėlė šventiniam stalui
- Keptas lietuviškas sūris
Kepti pievagrybiai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Reklama:
Komentarai (9)
-
aga
2010-10-26 11:53
aha, tikrai , kad aha
-
green_raven
2009-06-06 00:03
Aha, arba vietoj grietinės galima dėti natūralaus skonio jogurtą, ne taip riebu bus ;) :super:
-
spece
2009-02-17 12:59
daug skaniau dar idejus grietines kai jau baigia kept arba pomidoru padazo :aiskinu:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...