
Kepti pievagrybiai
INGREDIENTAI:
500 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Vištienos sandvičiai
-
Bulvių pyragėliai
-
Aluje virti vėžiai
-
Omletas su pomidorais
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Vaisių puokštė su šokolado glajumi
-
Obuoliai tešloje
-
Kepti kukurūzai
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Duonos riekutės tešloje
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Kumpio suktinukai
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Sumuštinis ant salotos lapo
Kepti pievagrybiai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Reklama:
Komentarai (9)
-
aga
2010-10-26 11:53
aha, tikrai , kad aha
-
green_raven
2009-06-06 00:03
Aha, arba vietoj grietinės galima dėti natūralaus skonio jogurtą, ne taip riebu bus ;) :super:
-
spece
2009-02-17 12:59
daug skaniau dar idejus grietines kai jau baigia kept arba pomidoru padazo :aiskinu:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...