
Kepti salierai su džiovintomis slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | salierai |
8 vienetai | slyvos (džiovintos) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Salierai verdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Išvirus ataušinami, nulupami, supjaustomi skridinėliais, apveliami miltais ir kepami aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Po to išbrinkintos slyvos supjaustomos juostelėmis, pakepinamos aliejuje, uždedama po šaukštelį ant kiekvieno skridinėlio, užtarkuojama fermentinio sūrio, sumaišyto su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Vaisių buketas
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Apelsinai su ridikėliais
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Užkandukai
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Fokačija su pagardais
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Piršteliai su aguonomis
-
Tortilijų suktinukai
-
Piršteliai su kmynais
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
Kepti salierai su džiovintomis slyvomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos,
8 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Kvietiniai miltai
- Druska
-
Sūris, fermentinis,
50 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierai verdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Išvirus ataušinami, nulupami, supjaustomi skridinėliais, apveliami miltais ir kepami aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Po to išbrinkintos slyvos supjaustomos juostelėmis, pakepinamos aliejuje, uždedama po šaukštelį ant kiekvieno skridinėlio, užtarkuojama fermentinio sūrio, sumaišyto su majonezu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...