
Kepti salierai su džiovintomis slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | salierai |
8 vienetai | slyvos (džiovintos) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Salierai verdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Išvirus ataušinami, nulupami, supjaustomi skridinėliais, apveliami miltais ir kepami aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Po to išbrinkintos slyvos supjaustomos juostelėmis, pakepinamos aliejuje, uždedama po šaukštelį ant kiekvieno skridinėlio, užtarkuojama fermentinio sūrio, sumaišyto su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Boružėlės
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Picos - ricos
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Keptų paprikų užkandis
-
Skrebučiai mažajam smaližiui
-
Kepenų paštetas
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Kibinai
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Krevetės
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Varškės sūris su kmynais
-
Sočioji užkandėlė su silke
Kepti salierai su džiovintomis slyvomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos,
8 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Kvietiniai miltai
- Druska
-
Sūris, fermentinis,
50 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierai verdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Išvirus ataušinami, nulupami, supjaustomi skridinėliais, apveliami miltais ir kepami aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Po to išbrinkintos slyvos supjaustomos juostelėmis, pakepinamos aliejuje, uždedama po šaukštelį ant kiekvieno skridinėlio, užtarkuojama fermentinio sūrio, sumaišyto su majonezu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...