
Kepti salierai su džiovintomis slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | salierai |
8 vienetai | slyvos (džiovintos) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Salierai verdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Išvirus ataušinami, nulupami, supjaustomi skridinėliais, apveliami miltais ir kepami aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Po to išbrinkintos slyvos supjaustomos juostelėmis, pakepinamos aliejuje, uždedama po šaukštelį ant kiekvieno skridinėlio, užtarkuojama fermentinio sūrio, sumaišyto su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanų suktinukai
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Keptos krevetės
-
Cukinijų užkanda
-
Baltoji trobelė
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Helovyno užkandžiai
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Sumuštinukai "Sweat dreams"
-
Girti čeburėkai
-
Bulvių traškučiai
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Pica, kepta keptuvėje
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
Kepti salierai su džiovintomis slyvomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos,
8 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Kvietiniai miltai
- Druska
-
Sūris, fermentinis,
50 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierai verdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Išvirus ataušinami, nulupami, supjaustomi skridinėliais, apveliami miltais ir kepami aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Po to išbrinkintos slyvos supjaustomos juostelėmis, pakepinamos aliejuje, uždedama po šaukštelį ant kiekvieno skridinėlio, užtarkuojama fermentinio sūrio, sumaišyto su majonezu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...