Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Keptos krevetės
INGREDIENTAI:
| 4 skiltelės | česnakas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
| 400 gramų | krevetės be kevalo |
| 6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Picos - ricos
-
Pikantiški krepšeliai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vėrinukai su lašiša
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Vegetariškos picutės
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Silkutė su cinamonu
-
Kiaušinienė
Keptos krevetės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Juodieji pipirai, malti,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Krevetės be kevalo,
400 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
