Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.

Keptos krevetės
INGREDIENTAI:
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
400 gramų | krevetės be kevalo |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Kepenų paštetas
-
Krevetės patale
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Pomidorų užkandėlė
-
Virtinukai su grybais
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Svogūnai prie alaus
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
SPELTOS pica
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Sūrio kroketai
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
-
Grybukai po sniegu
Keptos krevetės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Juodieji pipirai, malti,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Krevetės be kevalo,
400 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...