Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Keptos krevetės
INGREDIENTAI:
| 4 skiltelės | česnakas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
| 400 gramų | krevetės be kevalo |
| 6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ikrų užkandėlė
-
Šaltiena
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Suvyniotos dešrelės
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Kibinai
-
Bananų pica
-
Omletas
-
Pyragėliai su kmynais
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Virti vėžiai
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Sumuštinis "Ara"
-
Žiemos skanumynas
-
Virtas vyniotinis
-
Buritos (burritos)
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Paprikų suktinukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
Keptos krevetės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Juodieji pipirai, malti,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Krevetės be kevalo,
400 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
