Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.

Keptos krevetės
INGREDIENTAI:
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
400 gramų | krevetės be kevalo |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Silkė su daržovėmis
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Naminė pica su faršu
-
Dešriukai
-
Rūkytas lynas
-
Įdaryti pomidorai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Daržovių miksas "Vasara"
-
Burgundiškos pupelės
-
Kiaušinienė su batonu
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Sumuštinukai
-
Velykinės morkytės
-
Bulvytės fri
-
Mumijos
-
Skrebučiai
Keptos krevetės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Juodieji pipirai, malti,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Krevetės be kevalo,
400 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...