Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.

Keptos krevetės
INGREDIENTAI:
4 skiltelės | česnakas |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.25 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
400 gramų | krevetės be kevalo |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Duona su įdaru
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Sūrio lazdelės
-
Keptas varškės sūris
-
Kepti kukurūzai
-
Keptas sūris
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Šokoladinės braškės
-
Naminė pica
-
Braškės šokolade
-
Kepti kiaušiniai
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Mylimųjų pica
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Triušienos mėsos iešmeliai
Keptos krevetės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Juodieji pipirai, malti,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Krevetės be kevalo,
400 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutraiškykite nuluptas česnako skilteles.
Įkaitinkite aliejų ir česnakus pakepinkite apie 4 minutes. Krevetes apibarstykite prieskoniais ir sudėkite į keptuvę.
Kepinkite, vis pamaišant, apie 10-12 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...