
Keptos rudmėsės svieste
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas ((apie)) |
šiek tiek | pipirai (mišinys) |
šiek tiek | prieskoniai (SANTA MARIA universalūs) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ruduokes nuvalyti, nuplauti, barstyti pipirų mišinuku, "Santa Maria" prieskoniais (rudenį iš miško,žiemą iš atsargų !!!).
2.
Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti ruduokes ant lėtos ugnies pavartant apie 15 min. (matom, kai iškepa). Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaikiški aštuonkojai
-
Įdarytos dešrelės
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Virtinukai su sūriu
-
Kreminiai spagečiai su špinatais
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Tradicinė pica
-
Perlinių kruopų apkepas
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Žuvinto kepsnys
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Varškės apkepas
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Makaronai su šonine
-
Bulvių kroketai
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Triušis raudonojo vyno marinate
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas, (apie),
200 gramų - Pipirai, mišinys
- Prieskoniai, SANTA MARIA universalūs
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ruduokes nuvalyti, nuplauti, barstyti pipirų mišinuku, "Santa Maria" prieskoniais (rudenį iš miško,žiemą iš atsargų !!!).
Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti ruduokes ant lėtos ugnies pavartant apie 15 min. (matom, kai iškepa). Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...