
Keptos rudmėsės svieste
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas ((apie)) |
šiek tiek | pipirai (mišinys) |
šiek tiek | prieskoniai (SANTA MARIA universalūs) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ruduokes nuvalyti, nuplauti, barstyti pipirų mišinuku, "Santa Maria" prieskoniais (rudenį iš miško,žiemą iš atsargų !!!).
2.
Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti ruduokes ant lėtos ugnies pavartant apie 15 min. (matom, kai iškepa). Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Lazanija su vištiena
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Šašlykai su majonezu
-
Žuvis pagal Ingą
-
Citrininė višta
-
Buritos (burritos)
-
Tagliatelle su grybų padažu
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Makaronai su avokadų padažu
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Keptas upėtakis su daržovių ir kuskuso rizotu
-
Grybų kotletai
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Sprandinės kepsnys
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Sojų kotletėliai
-
Naminiai mėsainiai
-
Žuvies paplotėliai
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas, (apie),
200 gramų - Pipirai, mišinys
- Prieskoniai, SANTA MARIA universalūs
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ruduokes nuvalyti, nuplauti, barstyti pipirų mišinuku, "Santa Maria" prieskoniais (rudenį iš miško,žiemą iš atsargų !!!).
Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti ruduokes ant lėtos ugnies pavartant apie 15 min. (matom, kai iškepa). Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...