
Keptos rudmėsės svieste
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas ((apie)) |
šiek tiek | pipirai (mišinys) |
šiek tiek | prieskoniai (SANTA MARIA universalūs) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ruduokes nuvalyti, nuplauti, barstyti pipirų mišinuku, "Santa Maria" prieskoniais (rudenį iš miško,žiemą iš atsargų !!!).
2.
Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti ruduokes ant lėtos ugnies pavartant apie 15 min. (matom, kai iškepa). Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kotletai
-
Kugelis
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Grybų kotletai
-
Orkaitėje kepta višta
-
Lašišos kepsneliai
-
Strėvos suktinis
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Kepta aštri menkė
-
Žuvis tešloje
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Rudens įkvėptas plovas
-
Vasaros šašlykiukas
-
Apkepas „Greitukas“
-
Kepta vištiena su jogurtu
-
Burokėlių blynai su varške
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas, (apie),
200 gramų - Pipirai, mišinys
- Prieskoniai, SANTA MARIA universalūs
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ruduokes nuvalyti, nuplauti, barstyti pipirų mišinuku, "Santa Maria" prieskoniais (rudenį iš miško,žiemą iš atsargų !!!).
Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti ruduokes ant lėtos ugnies pavartant apie 15 min. (matom, kai iškepa). Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...