Keptos rudmėsės svieste
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas ((apie)) |
šiek tiek | pipirai (mišinys) |
šiek tiek | prieskoniai (SANTA MARIA universalūs) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ruduokes nuvalyti, nuplauti, barstyti pipirų mišinuku, "Santa Maria" prieskoniais (rudenį iš miško,žiemą iš atsargų !!!).
2.
Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti ruduokes ant lėtos ugnies pavartant apie 15 min. (matom, kai iškepa). Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
- Sotieji zrazai
- Keptos rudmėsės svieste
- Žuvinto kepsnys
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Bulviniai blynai su sūriu
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
- Virtinukai su mėsa
- Kotletai su daržovių įdaru
- Žuvies ir pupelių blynai
- Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
- Picos blyneliai
- Kotletukai su moliūgu
- Sojos kepsnys su sūriu
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
- Šamažuvės filė
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas, (apie),
200 gramų - Pipirai, mišinys
- Prieskoniai, SANTA MARIA universalūs
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ruduokes nuvalyti, nuplauti, barstyti pipirų mišinuku, "Santa Maria" prieskoniais (rudenį iš miško,žiemą iš atsargų !!!).
Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti ruduokes ant lėtos ugnies pavartant apie 15 min. (matom, kai iškepa). Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...