
Plakta kiaušinienė su šviežiais žirneliais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
3 vienetai | kiaušiniai |
2 saujos | žirneliai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
4 valgomieji šaukštai | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinius lengvai išplakti su druska, pipirais ir pienu.
2.
Plaktą kiaušinienę kepti ant sviesto: pilti masę į keptuvę, kaip omletą. Šiam pradėjus standėti, mentele nuolatos maišyti.
3.
Išlukštenti žirnelius iš ankščių. Berti žirnelius, kepti kol šie suminkštės. Neperkepti, kad kiaušinienė dar būtų šviesi ir neprarastų švelnaus skonio - nesukeptų ir neapskrustų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Sibiro koldūnai
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Steikai
-
Sūrio ir makaronų apkepas
-
Žuvis pagal Ingą
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Vištienos file kepsnys
-
Fusilli makaronai su Prancūzišku daržovių mišiniu
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
-
Troškintos kurapkos
-
Vištų sparneliai
-
Švilpikai (šiuškės)
-
Višta vyne
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
Plakta kiaušinienė su šviežiais žirneliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Žirneliai,
2 saujos -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Pienas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius lengvai išplakti su druska, pipirais ir pienu.
Plaktą kiaušinienę kepti ant sviesto: pilti masę į keptuvę, kaip omletą. Šiam pradėjus standėti, mentele nuolatos maišyti.
Išlukštenti žirnelius iš ankščių. Berti žirnelius, kepti kol šie suminkštės. Neperkepti, kad kiaušinienė dar būtų šviesi ir neprarastų švelnaus skonio - nesukeptų ir neapskrustų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...