
Plakta kiaušinienė su šviežiais žirneliais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
3 vienetai | kiaušiniai |
2 saujos | žirneliai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
4 valgomieji šaukštai | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinius lengvai išplakti su druska, pipirais ir pienu.
2.
Plaktą kiaušinienę kepti ant sviesto: pilti masę į keptuvę, kaip omletą. Šiam pradėjus standėti, mentele nuolatos maišyti.
3.
Išlukštenti žirnelius iš ankščių. Berti žirnelius, kepti kol šie suminkštės. Neperkepti, kad kiaušinienė dar būtų šviesi ir neprarastų švelnaus skonio - nesukeptų ir neapskrustų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Spagečiai pomidoro
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Kepta višta su obuoliais
-
Lašiša su daržovėmis
-
Makaronai su krevetėmis ir vištiena
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Žuvis pagal Ingą
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Triušienos kukuliai
-
Ryžių apkepas
-
Su žalumynais keptos šviežios bulvės
-
Manų košės kukuliai
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Ant grotelių kepta višta
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Maltinukai su sūriu
-
Vištiena su rabarbarais
Plakta kiaušinienė su šviežiais žirneliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Žirneliai,
2 saujos -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Pienas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius lengvai išplakti su druska, pipirais ir pienu.
Plaktą kiaušinienę kepti ant sviesto: pilti masę į keptuvę, kaip omletą. Šiam pradėjus standėti, mentele nuolatos maišyti.
Išlukštenti žirnelius iš ankščių. Berti žirnelius, kepti kol šie suminkštės. Neperkepti, kad kiaušinienė dar būtų šviesi ir neprarastų švelnaus skonio - nesukeptų ir neapskrustų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...