
Keptos rudmėsės svieste
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Plovas orkaitėje
-
Keptos armonikos
-
Koldūnai su mėsa
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Stirnienos kumpis
-
Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Cukinijų apkepas
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Iškylos dešrelės
-
Kiaulienos šašlykas
-
Lietuviški "sushiai"
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Kopūstų blyneliai
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Kepti vištų sparneliai
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Bulvių kukuliai
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas,
200 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...