Keptos rudmėsės svieste
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Vištiena su grybais
- Obuolių ir morkų blynai
- Bulviniai blynai su grybais
- Kotletukai su morkomis
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Vištienos krūtinėlė
- Neįprasti šašlykai
- Cepelinai
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Moliūgų apkepas
- Keptas ungurys
- Kopūstų tortas
- Kulebekas
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Vištiena su apelsinais
- Pica su saliami ir žirneliais
- Jūros lydeka Graikiškai
- Troškinta vištiena
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas,
200 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...