
Keptos rudmėsės svieste
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kalakutas
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Vištienos blyneliai
-
Tradicinė pica
-
Lazanija su moliūgais
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Redos lašiša
-
Arvydo avienos šonkauliukai su ananasų padažu
-
Batono-obuolių apkepas
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Įdaryti pomidorai
-
Skanu ir greita
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Varškėtukai
-
Kepta triušiena
-
Kugelis kaimiškai
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Marinuota stinta
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas,
200 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...