![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Keptos rudmėsės svieste
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Voveraičių padažas
-
Stirnienos kumpis
-
Austrijos varškėtis
-
Morkų maltiniai
-
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Kepenėlių blyneliai
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Vištienos file kepsnys
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Bulvių armonikos
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Kiauliena su aguročiais
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Aitri kepta šoninė
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas,
200 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...