
Keptos rudmėsės svieste
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta velykinė antis
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Ekspress šašlykai
-
Varškės apkepas
-
Alkanųjų pica
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Vištiena grybų padaže
-
Kepti karosai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Laukinis ryžių plovas
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Kepti viščiukai
-
Karpis su salotomis
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas,
200 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...