Keptos rudmėsės svieste
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 1 litras | rudmėsės |
| 200 gramų | sviestas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Sotieji zrazai
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Balta mišrainė
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Skanus viščiukas
-
Įdaryti svogūnai
-
Blyneliai su baklažanais
-
Smaližių liežuvis
-
Įdarytos bulvės
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Kepta žuvis su grybais
-
Salierai tešloje
-
Krevetės indiškai
-
Lazanija su veršiena
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Įdaryta cukinija
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas,
200 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
