
Keptos rudmėsės svieste
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Havajų pica
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Jautienos kepsnys
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Irmos paukštiena patale
-
Skryliai su šoninės padažu
-
Keptas upėtakis
-
Studentiški pusryčiai
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Ežero šašlykas
-
Varškėtukai
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Vištiena su persikais ir kariu
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas,
200 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...