
Keptos rudmėsės svieste
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys su makaronais
-
Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Arkliukas "alia Žemaitis"
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Tikro dzūko pietūs
-
Žuvies šašlykai
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Sojos troškinys
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Spagečiai pomidoro
-
Blyneliai su baklažanais
-
Lašišos kepsneliai
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Šventinis kalakutas
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Varškės virtinukai
-
Neįprasti kotletukai
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas,
200 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...