Kiaulienos pynės granatų - citrinų sultyse
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | kiauliena |
| 0.5 vieneto | citrinų sultys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 0.5 stiklinės | granatų sultys |
| šiek tiek | aliejaus |
| 150 gramų | kiauliena (šoninė, juostelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną nuplauti nusausinti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Imti 2 juosteles kiaulienos, 1 juostelę šoninės, galus sutvirtinti ir supinti pynutes.
2.
Pynes sudėti į dubenį, supilti citrinos ir granatų sultis, gausiai pabarstyti druska ir pipirais, suberti smulkintus svogūnus ir palikti marinuotis per nakt.
3.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir sudėti kepti pynutes (nuvarvinti). Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus (iškepus, išimti smeigtukus, kuriais buvo sutvirtintos pynės).
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Sotieji zrazai
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Balta mišrainė
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Skanus viščiukas
-
Įdaryti svogūnai
-
Blyneliai su baklažanais
-
Smaližių liežuvis
-
Įdarytos bulvės
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Kepta žuvis su grybais
-
Salierai tešloje
-
Krevetės indiškai
-
Lazanija su veršiena
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Įdaryta cukinija
Kiaulienos pynės granatų - citrinų sultyse
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
500 gramų -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto - Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Granatų sultys,
0.5 stiklinės - Aliejus
-
Kiauliena, šoninė, juostelės,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną nuplauti nusausinti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Imti 2 juosteles kiaulienos, 1 juostelę šoninės, galus sutvirtinti ir supinti pynutes.
Pynes sudėti į dubenį, supilti citrinos ir granatų sultis, gausiai pabarstyti druska ir pipirais, suberti smulkintus svogūnus ir palikti marinuotis per nakt.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir sudėti kepti pynutes (nuvarvinti). Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus (iškepus, išimti smeigtukus, kuriais buvo sutvirtintos pynės).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
