Kiaulienos pynės granatų - citrinų sultyse
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | kiauliena |
0.5 vieneto | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | granatų sultys |
šiek tiek | aliejaus |
150 gramų | kiauliena (šoninė, juostelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną nuplauti nusausinti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Imti 2 juosteles kiaulienos, 1 juostelę šoninės, galus sutvirtinti ir supinti pynutes.
2.
Pynes sudėti į dubenį, supilti citrinos ir granatų sultis, gausiai pabarstyti druska ir pipirais, suberti smulkintus svogūnus ir palikti marinuotis per nakt.
3.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir sudėti kepti pynutes (nuvarvinti). Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus (iškepus, išimti smeigtukus, kuriais buvo sutvirtintos pynės).
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Vištiena su anakardžių riešutais
- Jautienos vyniotiniai
- Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
- Vištiena su džiovintais pomidorais
- Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
- Vištos šlaunys garstyčių - medaus marinate
- Nuostabieji varškėčiai su uogomis
- Tradicinė pica
- Višta ispaniškai
- Troškintos kurapkos
- Įdarytas baklažanas
- Aštrūs mamos kotletukai
- Tuno blyneliai
- Veršienos pjausniai
- Vištienos kotletas su siurprizu
- Lašiša su daržovėmis ir grybais
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Vištienos apkepėlė
Kiaulienos pynės granatų - citrinų sultyse
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
500 gramų -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto - Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Granatų sultys,
0.5 stiklinės - Aliejus
-
Kiauliena, šoninė, juostelės,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną nuplauti nusausinti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Imti 2 juosteles kiaulienos, 1 juostelę šoninės, galus sutvirtinti ir supinti pynutes.
Pynes sudėti į dubenį, supilti citrinos ir granatų sultis, gausiai pabarstyti druska ir pipirais, suberti smulkintus svogūnus ir palikti marinuotis per nakt.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir sudėti kepti pynutes (nuvarvinti). Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus (iškepus, išimti smeigtukus, kuriais buvo sutvirtintos pynės).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...