Kiaulienos pynės granatų - citrinų sultyse
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | kiauliena |
0.5 vieneto | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | granatų sultys |
šiek tiek | aliejaus |
150 gramų | kiauliena (šoninė, juostelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaulieną nuplauti nusausinti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Imti 2 juosteles kiaulienos, 1 juostelę šoninės, galus sutvirtinti ir supinti pynutes.
2.
Pynes sudėti į dubenį, supilti citrinos ir granatų sultis, gausiai pabarstyti druska ir pipirais, suberti smulkintus svogūnus ir palikti marinuotis per nakt.
3.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir sudėti kepti pynutes (nuvarvinti). Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus (iškepus, išimti smeigtukus, kuriais buvo sutvirtintos pynės).
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės apkepas su bananais
- Kotletai pomidorų padaže
- Įdarytos paprikos
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Kopūstų pyragas su žirniais
- Žuvinto kepsnys
- Pasta Marino
- Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
- Keptas triušis sviestiniame marinate
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- Aštri troškinta aviena
- Jautiena kopūstų padaže
- Suvyniotos dešrelės
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Skaniausi kibinai
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Vaikiški pietūs
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Bulvių casserole
Kiaulienos pynės granatų - citrinų sultyse
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
500 gramų -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto - Druska
- Juodieji pipirai
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Granatų sultys,
0.5 stiklinės - Aliejus
-
Kiauliena, šoninė, juostelės,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną nuplauti nusausinti ir supjaustyti pailgomis juostelėmis. Imti 2 juosteles kiaulienos, 1 juostelę šoninės, galus sutvirtinti ir supinti pynutes.
Pynes sudėti į dubenį, supilti citrinos ir granatų sultis, gausiai pabarstyti druska ir pipirais, suberti smulkintus svogūnus ir palikti marinuotis per nakt.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir sudėti kepti pynutes (nuvarvinti). Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus (iškepus, išimti smeigtukus, kuriais buvo sutvirtintos pynės).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...