
Kiaulienos vyniotinis drebučiuose
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiaulienos šoninė (liesa) |
100 gramų | jautiena (be kaulų) |
2 vienetai | batonas (riekės) |
100 gramų | dešrelės (pieniškos) |
2 vienetai | kiaušiniai (omletas iš kiaušinio) |
1 vienetas | kiaušiniai (omletas iš kiaušinio) |
20 gramų | želatina |
100 gramų | pomidorų padažas |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 vienetas | pomidorai |
šiek tiek | slyvos (marinuotos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išimami kaulai, šoninė išmušama, išlyginami kraštai. Jautiena sumalama su nupjaustytaisiais šoninės gabaliukais ir vandenyje išmirkytu, nuspaustu batonu, sudedami kiaušinių tryniai, išmaišoma ir sudedama ant išlygintos šoninės. Ant masės sudedamas omletas, ant jo — daržovės ir dešrelės. Dabar mėsa su mase susukama voleliu, surišama siūlais, ir iškepama orkaitėje. Išimta mėsa atvėsinama ir sudedama į pailgą pusdubenį. Sultinys iškošiamas, pridedama pomidorų tyrės, išplakti kiaušinių baltymai, užvirinama, iškošiama, supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina, ir sultinys užpilamas ant mėsos. Padedama šaltai, kad sustingtų. Vyniotinis tiekiamas papuoštas pomidorų griežinėliais, marinuotomis slyvomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitai užraugti agurkai
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Silkė su saulėgražomis
-
Įdaryti agurkėliai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
-
Žiemos skanumynas
-
Silkė su morkomis
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Omletas su krevetėmis
-
Sūrio kroketai
-
Sauliaus kibinai
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Šokoladinės braškės
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
Kiaulienos vyniotinis drebučiuose
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulienos šoninė, liesa,
1 kilogramas -
Jautiena, be kaulų,
100 gramų -
Batonas, riekės,
2 vienetai -
Dešrelės, pieniškos,
100 gramų -
Kiaušiniai, omletas iš kiaušinio,
2 vienetai -
Kiaušiniai, omletas iš kiaušinio,
1 vienetas -
Želatina,
20 gramų -
Pomidorų padažas,
100 gramų - Taukai (kiaulių)
- Juodieji pipirai
- Česnakas
- Druska
- Citrinų sultys
-
Pomidorai,
1 vienetas - Slyvos, marinuotos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išimami kaulai, šoninė išmušama, išlyginami kraštai. Jautiena sumalama su nupjaustytaisiais šoninės gabaliukais ir vandenyje išmirkytu, nuspaustu batonu, sudedami kiaušinių tryniai, išmaišoma ir sudedama ant išlygintos šoninės. Ant masės sudedamas omletas, ant jo — daržovės ir dešrelės. Dabar mėsa su mase susukama voleliu, surišama siūlais, ir iškepama orkaitėje. Išimta mėsa atvėsinama ir sudedama į pailgą pusdubenį. Sultinys iškošiamas, pridedama pomidorų tyrės, išplakti kiaušinių baltymai, užvirinama, iškošiama, supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina, ir sultinys užpilamas ant mėsos. Padedama šaltai, kad sustingtų. Vyniotinis tiekiamas papuoštas pomidorų griežinėliais, marinuotomis slyvomis.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...