Kiaulienos nugarinę perpjauname taip, kad gautume 1,5 cm storio mėsos lakštą, užpilame marinadu ir paliekame per naktį.
Įdarui sumalame 2,5 stiklinės virtų pupelių, įmušame kiaušinį, įpilame kečupą, įberiame krakmolą, prieskonių ir gerai išmaišome.
Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame marinuotą nugarinę. Ant jos 2 cm sluoksniu dedame pupelių įdarą, susukame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame 220-250° C temperatūros orkaitėje.
Kiaulienos vyniotinis su pupelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | kiaulienos nugarinė |
| 2 litrai | vanduo |
| 5 valgomieji šaukštai | acto |
| 2 valgomieji šaukštai | druska |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 4 vienetai | lauro lapų |
| 2 stiklinės | pupelės (virtos) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 6 valgomieji šaukštai | kečupas |
| 6 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta marinuota veršiena
-
Avienos šašlykas
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Avienos kebabas
-
Šveicariška veršiena
-
Nugarinė ant grotelių
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Faršo vyniotinis
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Vasaros šašlykas
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Mėsos pynutės
Kiaulienos vyniotinis su pupelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2 litrai -
Actas,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Pupelės, virtos,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kečupas,
6 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
6 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos nugarinę perpjauname taip, kad gautume 1,5 cm storio mėsos lakštą, užpilame marinadu ir paliekame per naktį.
Įdarui sumalame 2,5 stiklinės virtų pupelių, įmušame kiaušinį, įpilame kečupą, įberiame krakmolą, prieskonių ir gerai išmaišome.
Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame marinuotą nugarinę. Ant jos 2 cm sluoksniu dedame pupelių įdarą, susukame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame 220-250° C temperatūros orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
