Kiaulienos nugarinę perpjauname taip, kad gautume 1,5 cm storio mėsos lakštą, užpilame marinadu ir paliekame per naktį.
Įdarui sumalame 2,5 stiklinės virtų pupelių, įmušame kiaušinį, įpilame kečupą, įberiame krakmolą, prieskonių ir gerai išmaišome.
Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame marinuotą nugarinę. Ant jos 2 cm sluoksniu dedame pupelių įdarą, susukame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame 220-250° C temperatūros orkaitėje.

Kiaulienos vyniotinis su pupelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiaulienos nugarinė |
2 litrai | vanduo |
5 valgomieji šaukštai | acto |
2 valgomieji šaukštai | druska |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
4 vienetai | lauro lapų |
2 stiklinės | pupelės (virtos) |
1 vienetas | kiaušiniai |
6 valgomieji šaukštai | kečupas |
6 valgomieji šaukštai | krakmolas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Musak
-
Maltinukai su sūriu
-
Įdaryti pomidorai
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Škotiški kiaušiniai
-
Keptas jautienos kumpis
-
Netikras zuikis
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Jautiena gurmanams
-
Aštrus guliašas
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Įdarytos paprikos
-
Pietų kotletukai
-
Mėsos duona
-
Iškylos dešrelės
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Mėsos - bulvių apkepas
Kiaulienos vyniotinis su pupelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2 litrai -
Actas,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Pupelės, virtos,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kečupas,
6 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
6 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos nugarinę perpjauname taip, kad gautume 1,5 cm storio mėsos lakštą, užpilame marinadu ir paliekame per naktį.
Įdarui sumalame 2,5 stiklinės virtų pupelių, įmušame kiaušinį, įpilame kečupą, įberiame krakmolą, prieskonių ir gerai išmaišome.
Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame marinuotą nugarinę. Ant jos 2 cm sluoksniu dedame pupelių įdarą, susukame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame 220-250° C temperatūros orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...