Kiaulienos nugarinę perpjauname taip, kad gautume 1,5 cm storio mėsos lakštą, užpilame marinadu ir paliekame per naktį.
Įdarui sumalame 2,5 stiklinės virtų pupelių, įmušame kiaušinį, įpilame kečupą, įberiame krakmolą, prieskonių ir gerai išmaišome.
Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame marinuotą nugarinę. Ant jos 2 cm sluoksniu dedame pupelių įdarą, susukame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame 220-250° C temperatūros orkaitėje.

Kiaulienos vyniotinis su pupelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiaulienos nugarinė |
2 litrai | vanduo |
5 valgomieji šaukštai | acto |
2 valgomieji šaukštai | druska |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
4 vienetai | lauro lapų |
2 stiklinės | pupelės (virtos) |
1 vienetas | kiaušiniai |
6 valgomieji šaukštai | kečupas |
6 valgomieji šaukštai | krakmolas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos karis
-
Kotletukai šventiškai
-
Keptas paršelis
-
Keptos kepenėlės
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Balandėliai
-
Jautienos kotletukai
-
Kepsneliai su sūriu
-
Šutinta stirniena
-
Kaukazo šašlykai
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Kiaulienos šašlykas
-
Prancūziškas triušis
-
Guliašiukas
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Keptas kiškis
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Virtos kiaulės kojos
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
Kiaulienos vyniotinis su pupelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2 litrai -
Actas,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Pupelės, virtos,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kečupas,
6 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
6 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos nugarinę perpjauname taip, kad gautume 1,5 cm storio mėsos lakštą, užpilame marinadu ir paliekame per naktį.
Įdarui sumalame 2,5 stiklinės virtų pupelių, įmušame kiaušinį, įpilame kečupą, įberiame krakmolą, prieskonių ir gerai išmaišome.
Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame marinuotą nugarinę. Ant jos 2 cm sluoksniu dedame pupelių įdarą, susukame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame 220-250° C temperatūros orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...