Sukapokite riešutus ir kalendrą.
Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite kalendrą ir riešutus, įpylę šik tiek skysčio likusio nuo konservuotų pupelių.
Sukapokite svogūną ir česnaką.
Viską išmaišykite su druska ir pipirais.
Labai skanu su skrudinta duona.

Konservuotų pupelių užkandėlė
INGREDIENTAI:
50 gramų | graikiniai riešutai |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | kalendra |
250 gramų | pupelės (konservuotos) |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Krevetės su pomidorais
-
Tortilijų suktinukai
-
Marinuota silkės filė
-
Pikantiškos rožytės
-
Mini sumuštinukai
-
Lietuviški "sushiai"
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Obuoliai skarelėse
-
Migdolinės pelytės
-
Dešriukai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Gurmanų suktinukai
-
Krabų lazdelių ruletai
Konservuotų pupelių užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Graikiniai riešutai,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kalendra,
1 sauja -
Pupelės, konservuotos,
250 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sukapokite riešutus ir kalendrą.
Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite kalendrą ir riešutus, įpylę šik tiek skysčio likusio nuo konservuotų pupelių.
Sukapokite svogūną ir česnaką.
Viską išmaišykite su druska ir pipirais.
Labai skanu su skrudinta duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...