Sukapokite riešutus ir kalendrą.
Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite kalendrą ir riešutus, įpylę šik tiek skysčio likusio nuo konservuotų pupelių.
Sukapokite svogūną ir česnaką.
Viską išmaišykite su druska ir pipirais.
Labai skanu su skrudinta duona.
Konservuotų pupelių užkandėlė
INGREDIENTAI:
| 50 gramų | graikiniai riešutai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 sauja | kalendra |
| 250 gramų | pupelės (konservuotos) |
| 1 skiltelė | česnakas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baltoji trobelė
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Riešutų užkandėlė
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Tradicinė silkė
-
Kibinai
-
Greitai užraugti agurkai
-
Amerikietiški vafliai
-
Vištienos tortas
-
Žvynabudės muštiniai
-
Rūkytas lynas
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Silkė su burokėliais
-
Šokoladinės braškės
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Kiaušiniai su arbata
-
Švilpikai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
Konservuotų pupelių užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Graikiniai riešutai,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kalendra,
1 sauja -
Pupelės, konservuotos,
250 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sukapokite riešutus ir kalendrą.
Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite kalendrą ir riešutus, įpylę šik tiek skysčio likusio nuo konservuotų pupelių.
Sukapokite svogūną ir česnaką.
Viską išmaišykite su druska ir pipirais.
Labai skanu su skrudinta duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
