Sukapokite riešutus ir kalendrą.
Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite kalendrą ir riešutus, įpylę šik tiek skysčio likusio nuo konservuotų pupelių.
Sukapokite svogūną ir česnaką.
Viską išmaišykite su druska ir pipirais.
Labai skanu su skrudinta duona.

Konservuotų pupelių užkandėlė
INGREDIENTAI:
50 gramų | graikiniai riešutai |
1 vienetas | svogūnai |
1 sauja | kalendra |
250 gramų | pupelės (konservuotos) |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Sūrių užkandelė
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Avokado užtepėlė
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Įdaryti avokadai
-
Suši
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Cukinijų gardėsis
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Vabaliukai
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Vasariškas omletas
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Lavašo sumuštiniai
Konservuotų pupelių užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Graikiniai riešutai,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kalendra,
1 sauja -
Pupelės, konservuotos,
250 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sukapokite riešutus ir kalendrą.
Virtuvinio kombaino pagalba sutrinkite kalendrą ir riešutus, įpylę šik tiek skysčio likusio nuo konservuotų pupelių.
Sukapokite svogūną ir česnaką.
Viską išmaišykite su druska ir pipirais.
Labai skanu su skrudinta duona.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...