Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | zigmo lašišos filė |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
8 vienetai | žirneliai (ankštys) |
2 vienetai | paprika (raudona) |
1 vienetas | citrinos (žalioji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
200 g lašišos supjaustoma smulkiais kubeliais, sumaišoma su sviestu (minkštu) ir plaktuvu išplakama iki vientisos masės. Likusia lašišos filė dalimi išklojama formelė ir ant jos sudedama išplakta masė. Formelės šaldomos šaldytuve 3-4 val. Išėmus iš formelės - perpjaunama. Paprika verdama 10 min., nuimama odelė ir atvėsinama. Verdančiu vandeniu nuplikomi žirneliai ir pasūdomi. Viskas gražiai serviruojama lėkštėje. Patiekti su rugine duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminė pica
- Omletas su riešutais
- Keptos krevetės
- Šventiniai nugarinės suktinukai
- Orkaitėje kepti kiaušiniai
- Kepta duona su padažu
- Pikantiški krepšeliai
- Spurgos iš varškės
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Tradicinė silkė
- Cukinijos pusžiedžiai tešloje
- Parmezano morengai
- Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
- Sūrio kremu įdaryta paprika
- Vegetariškas sumuštinis
- Silkės užtepėlė
- Sauliaus kibinai
- Omletas su pomidorais
- Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
- Daržovės drebučiuose
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO lašišos filė,
300 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Druska
-
Žirneliai, ankštys,
8 vienetai -
Paprika, raudona,
2 vienetai -
Citrinos, žalioji,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
200 g lašišos supjaustoma smulkiais kubeliais, sumaišoma su sviestu (minkštu) ir plaktuvu išplakama iki vientisos masės. Likusia lašišos filė dalimi išklojama formelė ir ant jos sudedama išplakta masė. Formelės šaldomos šaldytuve 3-4 val. Išėmus iš formelės - perpjaunama. Paprika verdama 10 min., nuimama odelė ir atvėsinama. Verdančiu vandeniu nuplikomi žirneliai ir pasūdomi. Viskas gražiai serviruojama lėkštėje. Patiekti su rugine duona.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...