
Lavašas su vištienos įdaru
INGREDIENTAI:
2 vienetai | lavašas |
250 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis) |
1 vienetas | paprika (nedidelė) |
100 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | cukinija (nedidelė) |
1 vienetas | pupelės (pomidorų padaže, indeliais) |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje pakepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištieną, svogūną, papriką ir pievagrybius. Geriausia apkepti viską atskirai. Viską sudedame į puodą. Į puodą sukratome keptas pupeles, įdedame 3 šaukštus grietinės ir troškiname apie 15 min. Viską pagardiname prieskoniais. Gautą troškinį įvynioti į supjaustytą lavašą ir patiekti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Valentino sumuštinukai
-
Aitri kepta šoninė
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Kiškienos paštetas
-
Pica su vištiena
-
Greitai užraugti agurkai
-
Silkė patale
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Silkutė su cinamonu
-
Lavašo sumuštiniai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
Lavašas su vištienos įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Lavašas,
2 vienetai -
Vištienos filė,
250 gramų -
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas -
Paprika, nedidelė,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Cukinija, nedidelė,
1 vienetas -
Pupelės, pomidorų padaže, indeliais,
1 vienetas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje pakepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištieną, svogūną, papriką ir pievagrybius. Geriausia apkepti viską atskirai. Viską sudedame į puodą. Į puodą sukratome keptas pupeles, įdedame 3 šaukštus grietinės ir troškiname apie 15 min. Viską pagardiname prieskoniais. Gautą troškinį įvynioti į supjaustytą lavašą ir patiekti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...