Lavašas su vištienos įdaru
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | lavašas |
| 250 gramų | vištienos filė |
| 1 vienetas | svogūnai (nedidelis) |
| 1 vienetas | paprika (nedidelė) |
| 100 gramų | pievagrybiai |
| 1 vienetas | cukinija (nedidelė) |
| 1 vienetas | pupelės (pomidorų padaže, indeliais) |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje pakepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištieną, svogūną, papriką ir pievagrybius. Geriausia apkepti viską atskirai. Viską sudedame į puodą. Į puodą sukratome keptas pupeles, įdedame 3 šaukštus grietinės ir troškiname apie 15 min. Viską pagardiname prieskoniais. Gautą troškinį įvynioti į supjaustytą lavašą ir patiekti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevetės šoninės patale
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Aluje virti vėžiai
-
Daržovių miksas "Vasara"
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Vėrinukai
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Paprikų laiveliai
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Sūrių užkandelė
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Krevetės
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Silkė su morkomis
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
Lavašas su vištienos įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Lavašas,
2 vienetai -
Vištienos filė,
250 gramų -
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas -
Paprika, nedidelė,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Cukinija, nedidelė,
1 vienetas -
Pupelės, pomidorų padaže, indeliais,
1 vienetas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje pakepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištieną, svogūną, papriką ir pievagrybius. Geriausia apkepti viską atskirai. Viską sudedame į puodą. Į puodą sukratome keptas pupeles, įdedame 3 šaukštus grietinės ir troškiname apie 15 min. Viską pagardiname prieskoniais. Gautą troškinį įvynioti į supjaustytą lavašą ir patiekti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
